Crystal Coat – Gtechniq – Protectie Ceramica

Crystal Coat – Gtechniq PLATINUM – Protectie Ceramica

Crystal Coat - Gtechniq - Protectie Ceramica

 

Este o protectie special conceputa pentru a satisface cele mai inalte cerinte si nevoi ale clientilor. Moleculele Gtechniq sunt precursori de materiale ceramice si hibride. Aceste molecule sunt compuse

 

din siliciu, azot si hidrogen, cat si compusi organici cum ar fi carbonul. Acesti polimeri extrem de puternici au o vascozitate scazut si nu  contin solventi. Crystal Coat – GtechniqProtectie Ceramica are in compozitie si o componenta termoplastica utilizata suplimentar pentru formarea unui strat flexibil puternic hidrofob. Acest produs ofera o rezistenta la intemperii, cat si protectie anticoroziva si impotriva solutiilor chimice (spume active, etc).  Crystal Coat – Gtechniq Protectie Ceramica poate creste duritatea totala a stratului de lac pana la 9H, adaugand un strat transparent si stralucitor, adancind in acelasi timp si culoarea suprafetei. In functie de numarul de straturi de produs aplicat, grosimea finala poate varia. Numarul de straturi aplicate impreuna cu structura tridimensionala sofisticata a matricei Si3D face ca stratul de lac sa reziste la substantele chimice folosite in spalatoriile auto, cat si rezistenta la abraziune.

Cu toate acestea, beneficiile impartasite de  Crystal Coat – Gtechniq Protectie Ceramica nu se termina cu niveluri remarcabile de protectie si durabilitate. Poate chiar si mai important, suprafetele tratate devin mai lucioase (Si3D ofera imbunatatire a aspectului culorii si a adancimii), mai rezistente (datorita duritatii matricei pe baza de siliciu) si hidrofobe (apa nu va sta pe suprafata tratata). Aceasta ultima caracteristica nu este doar pentru contactul cu apa, ci si pentru o curatare mai rapida a murdariei (efectul Lotus).

Spre deosebire de protectiile clasice (ceara, sealant) unde stratul de protectie dispare o data cu trecerea timpului sau cu folosirea substantelor agresive pentru curatare, protectia oferita de  Crystal Coat – Gtechniq PLATINUM ofera o durabilitate remarcabila si insensibilitate la abraziunea creata de spalari frecvente si utilizarea substantelor alcaline puternice sau detergenti acizi.

Numar straturi aplicate: 1 strat (Suficient)
Durabilitate: aprox 30.000 km
Timp de uscare (maturitate): 90% in primele 24 ore, 10% in prima saptamana de la aplicare

Crystal Coat – Gtechniq PLATINUM – Protectie Ceramica este dezvoltat, testat si produs in Anglia.

PRETURI

Crystal Coat – Gtechniq PLATINUM CERAMIC [ se aplica intr-un singur strat ]

Clasa mica – 700 lei
Clasa medie – 900 lei
Clasa mare & SUV – 1200 lei

 

PROTECTIE CAROSERIE


PROTECTIE TEXTILA