Noi Reflectorizante spate coajă P40 pro+ Telefon Mobil Rear3 Camera 32MP Android10.0 Smartphone Globală Versiunea 6.5 inch telefon Mobil

Nou

330.64lei

Noi Reflectorizante spate coajă P40 pro+ Telefon Mobil Rear3 Camera 32MP Android10.0 Smartphone Globală Versiunea 6.5 inch telefon Mobil Notă :

1).Acest pachet este cu ștecăr UE, Dacă UE Plug nu este disponibil în zona dumneavoastră, aveți nevoie pentru a pregăti propriile converter.avem, de asemenea, SUA,marea BRITANIE,AU plug,dacă u nevoie de, u pot lăsa un mesaj în scopul de când a plasa comenzi.dacă nu,am trimis UE plug . 2).Taxele vamale generate trebuie să fie plătit de cumpărător.Taxe suplimentare sunt necesare în zone izolate sau pe insule. 3).Afectate de diferite unghiuri și luminozitate, acolo va fi un pic de abatere între imagine și element fizic, cu toate acestea, nu afectează funcțiile normale a produsului. 4).Standardul de telefoane mobile nu acceptă informații test de CPU-Z, pentru că este, de obicei, aplicabile la calculatoare.În plus, deoarece nu putem determina acuratețea și profesionalismul, nu ne asumăm testarea informații de la alte aplicații sau alte dispozitive.Sper să vă înțelegeți !Pachetul inclus : 1*Smartphone-1*cablu de Încărcare 1*cutia Produsului 1*Adaptor 1*manual de Instrucțiuni cadou Gratuit de: 1*Telefon caz 1*Căști ( culoare trimis ca aleatoare ) 1* ecranul telefonului film Funcției Show : s Înainte de a Face Ordine

1.Are Multi-language ?

Telefoanele noastre Suport Multi-lingvistice,cum ar fi : spaniolă,rusă,germană,Frence,poloneză,portugheză,italiană,etc...( dar limba de localizare nu poate fi 100% corecte și nu pot fi cuvinte în limba engleză pentru un meniu,vă rugăm să fie remarcat.)

2.Despre telefon mobil de ambalare:

Am nevoie pentru a deschide original sigilat cutie pentru a verifica funcția de telefon și a instala personalizat Multi-limba ROM și Google play store,unele ROM-ul nu poate suporta Update OTA.

Deci telefonul va veni desigilat.Dar sunt 100% de brand nou Garantat.

3. Ce telefon e real de memorie este mai puțin?

Real disponibil de stocare internă a telefonului este mai mică decât cea specificată de date pentru Sistemul android și Aplicații ia spațiu.De exemplu,telefonul este de 32GB ROM,dar spațiul liber este numai 28GB sau mai puțin.

nu putem accepta disputa pentru ROM/RAM de date diferență.

4.Despre Livrare:

În general, vom expedia coletul prin intermediul Detailingexpert.ro Standard de Transport maritim.Pe Detailingexpert.ro Standard de Transport este oficial de expediere cum a sugerat de către Detailingexpert.ro

5.Despre feedback-ul:

Dacă aveți orice problemă cu un produs,livrare,service,vă rugăm să scrieți e-mail pentru noi,ne va răspunde în 24 de ore,vă rugăm să nu deschide disputa direct.

Dacă sunteți mulțumit cu noi,vă rugăm să ne dea 5 stele, feedback-ul,vă vom oferi un discount sau cadou pentru noua ordine.

Etichete: telefoane celulares, huawei p40 pro, telefon, vivo s7, huawei p40, doogee s96 pro, att telefoane, caz sho-x30, caz x60 pro, telefon mobil.

Zoom Optic 3X
Camera Din Spate Cantitatea 3
Tip Baterie Detasabila
3.5 mm pentru Căști Port Da
Ecran HD+Waterdrop Ecran
CPU Core Quantity Deca Core
Înapoi Caz Reflectorizante capacul din spate
Element Stare Noi
CARD SIM1+TF / SIM1+SIM2
Caracteristică 2 Android10.0
Limba Arabă
ROM 16GB
Camera Frontală Cantitate 1
Dimensiunea De Afișare 6.5
SIM Card de Cantitate 2 SIM Card
PROCESOR Model mtk
Putere De Încărcare Alte
NFC No
Timp De Așteptare Până La 120 De Ore
Certificare NICI unul
Nume De Brand
MTK Model Helio X30 MT6799
Caracteristică 3 Adaugă card TF
Rezoluție De Afișare 1080x2340
Interfață De Încărcare Tip Micro Usb
RAM 2G
Fata Pixel Aparat De Fotografiat 16MP
Camera Din Spate Pixel ≈32MP
Suport En-Gros/Dropshipping
Design BAR
WCDMA 850/2100/1900
Încărcare Rapidă Că nu mă sprijiniți
Sistemul De Operare Android
Tip Ecran Picătură De Apă Pe Ecran
Material ecran LCD
gsm 800/900/1800/1900
culoare Negru /Albastru
încărcare fără fir No
Caracteristică 1 6.5 inch ecran
Capacitate baterie(mAh) 5000
Origine NC(de Origine)
Tehnologia Biometrice No
Ecran Tactil Da

Scrie-ti parerea!

Noi Reflectorizante spate coajă P40 pro+ Telefon Mobil Rear3 Camera 32MP Android10.0 Smartphone Globală Versiunea 6.5 inch telefon Mobil

Scrie-ti parerea!

Produse similare