50x160 fâșie lungă covor moale stil European bucătărie ulei-dovada podea mat non-alunecare absorbant usa mat antivegetative covor

Nou

47.49lei

Înainte de a cumpăra:

Culoarea de partea de jos și non-alunecare punctat model va varia în funcție de fiecare lot.Partea de jos este, în general, împărțite în diferite culori cum ar fi gri și alb.Modelul punctat este plin de puncte și flori de prun.Dar suprafața de rulare este model și model va Exista mici diferențe în funcție de dimensiunea.Dacă nu există nici o cerință specială, vom adapta în funcție de frumusete de model.

Culoarea tăiate fâșii sunt negru, roz, gri, maro si alte culori.Nu există nici o cerință specială.În general, tăiate este negru.Dacă există o culoare tăiate, de a comunica cu serviciul clienți și de a face note.

Din cauza anumitor contracție de materii prime în procesul de producție, și toate dintre ele sunt tăiate și cusute manual, există o anumită dimensiune de eroare.De dimensiuni mici este de aproximativ 1-2cm.Dimensiunea mai mare eroare poate fi relativ mai mult, dar va fi controlat cât mai mult posibil.În intervalul standard.În cazul în care cumpărătorul este mărimea minimă este de 100% corecte, vă rugăm să luați fotografie cu atenție, sau consultați serviciul clienți dacă se poate satisface cumpărător cu dimensiuni speciale, și magazinul nostru încearcă să îndeplinească dimensiuni speciale la cerințele oaspeților.

Datorită diferitelor ecrane de calculator, culoarea va avea o anumită gamă de erori, dar magazinul nostru încearcă pentru a minimiza diferența de culoare.

Etichete: rola covor, personalizat sisal covor, covor de podea, covor, mare sisal covor, covor de iută, baie mat, covor în dormitor, covor pentru hol, iută mat.

Forma Dreptunghi
Subcomponenta conținut de material 100%
model Geometrie
Stil Modle
Se Spală Stil Spălare De Mână
Componentă principală de material Fibre de poliester (poliester)
Principala componentă a conținutului de material 100%
Origine NC(de Origine)
Material Fibre de poliester (poliester)
ambarcațiuni Mașini de țesut
Utilizarea picnic
Technics Țesute
Categorie Covor/podea mat
Tesatura subcomponente Fibre de poliester (poliester)
Tip de curățare Mașină De Spălat
Caracteristică Anti-Alunecare

Scrie-ti parerea!

50x160 fâșie lungă covor moale stil European bucătărie ulei-dovada podea mat non-alunecare absorbant usa mat antivegetative covor

Scrie-ti parerea!

Produse similare