Fierbinte Bărbați Lenjerie Sexy String Thong T-spate Conturat Husă Umflatura Bud G-string ~ Multe Printuri

Nou

46.65lei

Vă rugăm să rețineți:

Imprimare de elementul nu va fi exact la fel; fiecare imprimare va fi ușor diferite.

Nu garantăm că veți primi exact ca cel din poze.

Acesta nu este un motiv pentru schimb sau returnarea.Dacă nu puteți accepta print diferență, vă rugăm să nu comanda.

Un ochi-prinderea Conturat Șir Husă Curea - sigur de a avea o mare putere de ședere - Foarte Sexy - Foarte tare!!

Conturat Husă-Împinge înainte.Limita de Acoperire oferă doar dreptul de a acoperi și împinge înainte.

Material: nylon spandex

Dimensiune: două dimensiuni pentru alegeri, S/M, L/XL Marimea S/M se potriveste 27"~33" (68-84cm) Talie Marimea L/XL se potriveste 34"~38" (85-96cm) Talie

Plata

Există mai multe metode de plată disponibile pe Detailingexpert.ro cum ar fi PayPal, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Detailingexpert.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Transport

De transport, în mod normal, durează de la 7 la 21 de zile lucrătoare pentru cele mai multe țări, cu excepția celor la distanță țări sau regiuni.Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în termen de două săptămâni; în timp ce va exista o întârziere de ceva sub controlul nostru, cum ar fi caracterul probleme, poștale greve.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Politica De Returnare

Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!

Satisfactia Clientului

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Etichete: bărbații gay chiloti tanga, saf sexy bărbați, gay bărbați lenjerie de corp, mens fețe chiloti tanga, sexi femei, pălărie persoană curajoasă, femeile iubesc romantismul alunecare gay, oamenii lenjerie de mătase, fete sexy in bikini, copiii cureaua.

Model Tip Print
Caracteristică Anti-static
Numărul De Model G-String Thong
Creșterea Tip low-Creștere
Gen BĂRBAȚI
Nume De Brand Penifits
Decor NICI unul
Obscene Imagine No
Material Spandex
Slip & Boxeri G-Siruri De Caractere & Tanga
Sugestiv Sexual No

Scrie-ti parerea!

Fierbinte Bărbați Lenjerie Sexy String Thong T-spate Conturat Husă Umflatura Bud G-string ~ Multe Printuri

Scrie-ti parerea!

Produse similare