Pernambuco VIOLA ARC Broasca Abanos Nichel Argint Alb Cal Viola Piese Accesorii Testat Performanta

Nou

339.55lei

◆ NIVEL de MASTER - este făcută de către maestrul nostru bow-filtru și vă va aduce dulce și un sunet clar.Recomanda-l la jucători profesioniști.Cât este de ușor și ușor de manevrat. ◆ PERNAMBUCO - arcul este frumos Pernambuco stick, de culoare maro, uscate la aer mai mult de zece ani.Băț rotund forma.Arcul de aprox. 70 de grame, 74,5 cm. ◆ BINE SELECTATE păr de CAL - Bine selectate naturale din păr de cal, mare contractilitatea, mai ușor de colofoniu și mai durabil.Ne foloseste mai bine de păr de cal pentru modelul mult preț similar arc în piață, având în vedere că costurile de mult pentru tine de a re-par la nivel local. ◆ MARE PUNCT de ECHILIBRU - după Cum știți, punctul de echilibru este foarte important pentru un arc.Mare punct de echilibru face arcul mai ușor de controlat.Creatorul nostru mereu se reglează pentru de mai multe ori pentru a se asigura punctul său este în intervalul de drept. ◆ BINE lucrate MANUAL - arcul este făcut în totalitate de vârstă cu experiență arc-filtru cu tradiționale artizanale de muncă.Băț drept, curat.Arcul este in stare buna, drepte, gata pentru a juca.Acțiune rapidă, răspuns cu sunet cald.

Ca un foarte popular și de cost-performanță model, arcul are băț rotund, care este făcut de frumos maro pernambuco.Adoptarea naturale de calitate premium păr de cal, de o mare rezistență, mai ușor de colofoniu.Colorate mama-de-perla Slide.Autentice din piele de prindere, elegant nichel argint fir de lichidare.Foarte fermecător în căutarea.Aceasta este o foarte bine arcuș cu un mare echilibru.Se produce un bogat cald și sunet deschis.Arcul este in stare buna, drepte, gata pentru a juca.Pentru jucătorii profesioniști.Cost foarte ridicat de performanță arc, nu-l pierdeți.

Etichete: vingobow vioara, abanos stick, gratuit nichel, viola arc siruri de caractere, arc vingobow, taylor ebony fretboard, tir cu arcul săgeată caz, broasca vioara, broască de pluș, broasca pălărie.

Lungime Approx 74.5cm (Including screw)
parul Premium Mongolia Păr De Cal
Numărul De Model 813M
Nume De Brand VingoBow
broasca Abanos
Accesorii metalice nichel argint
Utilizarea Viola Utilizare
Greutate Approx 70g
Performanta Nivel de Master
MPN 20090930813M44
Tip viola arc
UPC 600682737166
Stick Material Pernambuco

Scrie-ti parerea!

Pernambuco VIOLA ARC Broasca Abanos Nichel Argint Alb Cal Viola Piese Accesorii Testat Performanta

Scrie-ti parerea!

Produse similare