Real Plutitoare Trucuri Carte De Magie Magician Până Aproape De Strada Iluzii Pusti De Elemente De Recuzită De Zbor Comedie Uimitoare Magica Show Jucărie Clasic

Nou

14.69lei

Real Plutitoare Card

Efect:

Deci, vă place leviation efecte?Bine Alex Markov a creat ceea ce unii numesc cel mai bun dintre cele mai bune atunci când vine vorba de close-up levitations.Interpret arată mâinile goale pe ambele părți, apoi de mâini sau împrumută un pachet de cărți pentru amestecare.Un spectator atunci alege o carte și pune-l pe partea de sus a pachetului.

Magicianul preia punte și deschis locuri pe palma întinsă.El le spune tuturor să se concentreze pe card ca a inceput sa se "meditație". După câteva clipe, cardul straniu începe să crească mai mare și mai mare pe ambalaj!Plutește în sus și în jos într-o uimitor de neted încât în cazul în care cardul este cumva plutind pe un nor.

Acum, pentru cea mai bună parte-interpret elimină o altă carte din pachet și valuri de mai sus, mai jos, și toate în jurul valorii de card în timp ce plutește în aer!Spectator pot uita oriunde vor ei-acest lucru este unghiul liber!

Real Plutitoare Card este unul dintre acele puține efecte în magie la fel de uimitor pentru magician în timp ce efectuează ca este pentru spectatori uitam!Cu adevărat unul-de-un-un fel de levitație tu nu ar trebui să dor de pe.

"Pentru mine, aceasta schimbă sensul de repuation maker."

- Joe Martinez

"Cu ușurință cele mai curate levitație pe piață!"

- James M.

Pentru cumpărător de Lectură:

Etichete: magic, close up magic, iluzia magică, madoka, truc de magie, tom stone, magie de scena, pungă de hârtie truc, foc kit de magie, david roth.

Nume De Brand doo-wops
Gen Unisex
Caracteristici Etapa
Este Instrucțiuni Inclus Da
Intervalul De Vârstă Adulti
Performanța Forma Street Magic
Dimensiune One Size
Notă puteți folosi orice fel de card pentru a juca truc plutitoare
Material Hârtie
Avertizare doar gimmick,nu include card
Tip CARD

Scrie-ti parerea!

Real Plutitoare Trucuri Carte De Magie Magician Până Aproape De Strada Iluzii Pusti De Elemente De Recuzită De Zbor Comedie Uimitoare Magica Show Jucărie Clasic

Scrie-ti parerea!

Produse similare