Masina de Acoperire din oțel Inoxidabil de Eșapament Coada Țeavă Dedica priza de Evacuare-1buc Pentru Suzuki S-cross scross SX4 2017 2018 2019

Nou

80.64lei

Notă

Vă rugăm să asigurați-vă că elementul a se potrivi masina ta înainte de a face o comandă, dacă nu știți, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a verifica, multumesc!

Politica De Transport Maritim

1. După ce a primit o plată verificată, elementul va fi livrat în termen de 1-8 zile .

2. Toate produsele vor avea număr de urmărire, puteți urmărire de unul singur.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Din cauza timpul de livrare depinde de cea de-a treia parte, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice îngrijorare.

6. De obicei, ne trimite pachetul prin China Post Air Mail.Timpul de livrare ca urmare a Exprima

(EMS/DHL/FEDEX/TNT/UPS), vă rugăm să ne contactați.

7. Este de transport maritim internațional, cândva parcela are o problemă pe drum sau Vamale.

Dacă nu ați putea obține în timp,vă rugăm să ne contactați,multumesc!

Despre Fiscale

Taxe de Import,impozite și taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Toate de mai sus nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Cu sinceritate,Vom oferi un discount pentru urmatoarea comanda

Politica De Returnare

1. Satisfactia clientului este obiectivul.Credem că produsele noastre sunt atât de deosebite.Toate produsele sunt de calitate verificate.Acestea sunt noi și în stare bună atunci când sunt livrate la clienții noștri.Suntem convinși că veți fi fericit cu Achiziția.

2. Dacă produsul este defect sau deteriorare la sosire,sau greșit produs livrat,vă rugăm să ne contactați imediat.

3. Se întoarce acceptat în termen de 30 de zile de la data livrării și element trebuie să fie în original, stare nouă.De returnare trebuie să fie plătite de către cumpărător.

4. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme / întrebări / nelămuriri.Vom fi fericit pentru a rezolva orice probleme ați putea avea într-o cordial și prietenos.

5. Apreciem Feedback-ul dvs. Pozitiv, și va face același lucru în schimb.NU lăsați feedback-ul negativ, fără comunicare cu noi.Vă rugăm să permiteți-max 2 zile lucratoare pentru ca ne-a răspuns.

Despre Feedback-Ul

Când sunteți mulțumit cu noastre de produse și servicii, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.

Dacă apare o problemă, contactați-ne imediat cu orice cerere de e-mail.Doar contactati-ne folosind butonul " Contact Vânzător ".

Etichete: cruce s, evacuare end decorative, suzuki sx4, pajero shogun, e conducta vape, scross, evacuare motocicle, auto toba de eșapament, 2009 toyota rav4, linea de evacuare auto.

Material Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand GUANG-E
Numărul De Model WEDFJH35486553

Scrie-ti parerea!

Masina de Acoperire din oțel Inoxidabil de Eșapament Coada Țeavă Dedica priza de Evacuare-1buc Pentru Suzuki S-cross scross SX4 2017 2018 2019

Scrie-ti parerea!

Produse similare