Colorate din PVC AutoStart Relaxați-vă de Stres se Concentreze Brațului Practicanta de Decompresie Jucării Distracție Forceball Giroscop Powerball

Nou

53.01lei

1.Cu Brațul Mare Din Nou.Consolidarea degete, încheieturi, mâini, antebrațe, umeri si biceps etc., și, de asemenea, benefic în promovarea coordonării și circulația sângelui.

2.Cu siguranță acest lucru necesită anumite abilități motorii fine în scopul de a utiliza.Mâna dominantă/braț a fost cu ușurință capabil să țină gyro ball, care va ajuta rafina abilitățile motorii fine în care non-dominant de mână/braț.

3.Mic, compact si usor de transportat, puteți lua oriunde.Simplu pentru a începe cu o franghie.Și mingea cu LED intermitent ,tot ce trebuie să faceți este de a crește viteza de a face o rotație în mișcare din încheietura mâinii și de a păstra în sincronizare cu filare mingea.

4.Unitatea nu avea nici ciudat vibrații la ea.De asemenea, având în silicon grip secțiune este foarte frumos ca se ajută cu gyro ball nu vin vrac din mâna ta.Îl puteți atașa la curea de mână, dacă sunteți cu adevărat preocupat de gyro mingea zboară departe.

Nume:auto-pornire Giroscop Powerball

Tip: Giroscop Powerball

Culoare: Albastru / Portocaliu / Cristal

Produs dimensiune: 7,5 cm în diametru * 6 cm în înălțime

Material: PVC

Funcția: Exercita puterea brațului, mâinii puterea, de a coordona miscarea corpului

Net greutate: 260g

Brut greutate: 280g

Instrucțiuni:

Pasul 1: Start

Wind-up Rotativa prin rotirea rotorului în direcția indicată de săgeată.Alternativ stânga și dreapta degetul mare, menținând în același timp o presiune asupra rotorului.Trebuie să simțiți o rezistență clădire ca ajungi rotorului, ca o jucărie mașină de curse.Rotorul ar trebui să fie pe deplin rana termen de 10-15 pași.

Pasul 2: Eliberarea

Țineți Spinner într-o mână cu degetul mare apăsat ferm pe rotor.Eliberați degetul pentru a elibera discul.Rotorul ar trebui acum să se rotească la o viteză moderată.

Pasul 3: Roti

Transfer Rotativa pentru dumneavoastră preferat de mână.Rotiți încheietura mâinii într-o mișcare circulară pentru a accelera rotorul giroscopic.Începe încheietura mâinii rotație încet.Creșterea încheietura mâinii rotație treptat.Asigurați-vă că păstrați o prindere strans pe mâner ergonomic după ce rotorul se învârte până la viteza.Atunci când viteza crește, rezistența crește.

Operațiunea Sfaturi:

Imaginați-vă nu există un punct central pe partea din spate a mână.Face un cerc în jurul punctului central atunci când vă țineți Spinner.Moțiunea de mână prin rotație a Turbinei este similar cu a face cuburi de gheata vârtej în interiorul unui pahar.Esența de operare Rotativa nu este despre cât de repede vă rotiți încheietura mâinii.Este vorba despre modul de a sincroniza încheietura mâinii rotație la impulsul și momentul ritmul de rotor girație.Cele mai repede rotorul se învârte, cu atât mai ușor este de a opera.Asigurați-vă că lichidarea Spinner cu o tensiune suficientă.

1 * Giroscop Powerball

1 * Manual De Utilizare

Etichete: minge de putere, powerball, yuwell yx301, 2012 ford FIESTA, autist, inteligent antrenor, jucarie twist, se frământa jucărie, straca, Stresul Jucărie.

Nume De Brand Forfar
Tip Wrist ball
Numărul De Model forceball
Funcția Talie

Scrie-ti parerea!

Colorate din PVC AutoStart Relaxați-vă de Stres se Concentreze Brațului Practicanta de Decompresie Jucării Distracție Forceball Giroscop Powerball

Scrie-ti parerea!

Produse similare