1 Set Bucatarie Fel De Mâncare Draine Titularii Cabinetelor Placa De Organizator Placă De Metal Rack De Stocare Dulap Oală Capac Tigaie Suport Vertical

Nou

103.95lei

Descriere:

-2 dimensiuni robust placă de metal titular, cel mai bun grup pentru a organiza diferite dimensiuni de farfurie, farfurie si castron.Mare: 6.3" L x 4.5" x 7.9" H, se potrivește de 8" si 10" farfurii Mici: 4.7" L x 4.5" x 5.5" H, se potriveste pentru 6" 8" plăci.

- Realizate din produse alimentare-în condiții de siguranță acoperite cu negru grele de fier, oțel, structura pătrat, nu necesita instalare. - UPDATE PLACA de TITULAR DE CABINET, vine cu un suport durabil garda de cauciuc garnituri, înseamnă că plăcile pot fi într-un modul vertical de stocare și de afișare.Și feluri de mâncare poate fi liber în picioare în poziție verticală, fără alunecare. - Compara cu lemn, sticla, plastic suport placă, este mai robust, durabil și reutilizabile. - Antena suporturi pentru farfurii-ar salva de cabinet, blat, masa, camara, debara, spatiu pe colt, ține-ți bucatarie ordonat, organizat și eficient.

DIMENSIUNI:

Așa cum se arată

Pachetul Include

Mari și Mici: Șaibă Placă Suport x 2

Etichete: titularul de bucătărie, pentru instrument de bucatarie, cina set, bucătărie storag, set de farfurie, cabinetul raft pentru vase, pan rack, tava de depozitare, organizator de bucătărie, set de bucatarie cu silicon.

Material Metal
Features4 Bucătărie Fel De Mâncare Draine Titularii
Features2 Fel De Mâncare La Cină Raft De Depozitare
Features1 Placa De Titularii De Organizator
Features3 Dulap Oală Capac Tigaie Sta
Nume De Brand ORZ
Ambalaj Inclus 1 Set (Mare Si Mic), Antena Raft De Depozitare

Scrie-ti parerea!

1 Set Bucatarie Fel De Mâncare Draine Titularii Cabinetelor Placa De Organizator Placă De Metal Rack De Stocare Dulap Oală Capac Tigaie Suport Vertical

Scrie-ti parerea!

Produse similare