Simplu satin moale ceai de lungime rochie de mireasa rochie de mireasa pentru femei midi domnisoara de onoare foto reale pret de fabrica FANWEIMEI#1013

Nou

335.31lei

Clientul ar trebui să citiți mai întâi:

1.Noi (FANWEIMEI) se fabrică în orașul Suzhou din China, putem proces de devenire și de transport foarte rapid.Pentru dimensiunea standard, de obicei, nevoie de 3-10 zile.Pentru custom-made nevoie de 10-15zile. 2.Ne ia o mulțime de FOTOGRAFII REALE pentru majoritatea modelelor noastre,și va continua să actualizeze FOTO REALE pe pagini, care va face să crezi ceea CE VEZI ESTE ceea CE VEȚI OBȚINE. 3.A ales dimensiunea este cel mai important lucru.Vă rugăm să asigurați-vă să fie strict în conformitate cu graficul nostru dimensiune, mai ales la modelele cu fermoar pe rochia înapoi.Dacă ai nevoie de un custom made rochie va rugam sa ne contactati, va vom oferi datele de care aveți nevoie pentru a măsura și, de asemenea, măsurare de instruire. 4.Dacă aveți nevoie de această rochie foarte urgent, vă rog, nu a ales Detailingexpert.ro standard de transport sau orice alt transport gratuit metodă ,pe care cei viteza de transport maritim este lent, vă sugerăm să ne contactați cu privire la data de rochie de utilizare ,vom spune yo daca pot alege alte metode de transport.

Rochie de lungime

ROCHIE de LUNGIME 115cm MATERIAL ESTE 1 STRAT MOALE din SATIN + 1 STRAT de CAPTUSEALA

100% FOTO REALE

Ceea ce vezi este ceea ce veți obține, de asemenea, puteți să ne contactați pentru mai multe poze cu aceasta rochie.și, de asemenea, noi bun venit personalizat de imagini.

Standard dimensiunea Diagramă

Metoda de măsurare

CUMPĂRĂTOR REAL SPECTACOL

PRIVIND ÎNAINTE DE A VEDEA FEEDBACK-UL DVS. DE AFIȘARE IMAGINI.MAI JOS ESTE NOASTRE INTERNE CUMPĂRĂTOR SHOW

Despre noi

Feedback-ul

Etichete: eb rochie din satin, rochie wed, ceai alb rochie de mireasa de lungime, wed, Lanon, margele rochie de bal rochii de nunta, rochie de domnisoara de onoare, unduiri rochie de mireasa, haina blana real, puer ceai.

Element De Moda Simplu
Nume De Brand YASHANG
Maneca Stil Regulat
Decolteu V-Neck
Gen De sex feminin
Built-in Sutien Da
Maneca Maneca Lunga
HEMLINE NICI unul
Silueta O-LINIE
Tren NICI unul
Numărul De Model 1013
Rochie De Mireasa Tesatura Satin Moale
Imagini Reale Da
SIHOUETTE O LINIE
locul de origine China
Talia Naturale
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel
Gât v gât
Design Spate fermoar
Ocazie CEREMONIA DE NUNTA
Pentru Femeile Gravide No
Decor Buzunare
Tip Rochie De Mireasa
Tip De Element Rochii De Mireasa
Lungime maneca(cm) Jumătate

Scrie-ti parerea!

Simplu satin moale ceai de lungime rochie de mireasa rochie de mireasa pentru femei midi domnisoara de onoare foto reale pret de fabrica FANWEIMEI#1013

Scrie-ti parerea!

Produse similare