1,5 M de Înaltă Presiune de Sodiu Furtun Refill Adaptor pentru mai Mari de CO2 de Sticla cu Soda Club Stream Cilindru cu DIN477/W21.8 Conector

Nou

115.15lei

1,5 M de Înaltă Presiune de Sodiu Furtun Adaptor Pentru mai Mari de CO2 Sticle de Sifon Club Stream

Culoare: Negru

Diametru: 6 mm

Lungime: 1,5 Metri

Caracteristici:

Economisi bani pe reumplerea.

Ușor de instalat și de folosit.

Doar furtunul cu adaptor, fără mașină și rezervor.

Adaptorul cu filet trapezoidal Tr21 * 4 sau 6ACME-6G este înșurubat în loc de 425 de grame cartuș.

Cu acest sistem se pot conecta Soda Club / Soda club stream mașină la un non-aspirat externe rezervor de CO2, care are o DIN477 / W21.8 CO2 supapei de evacuare, e.g.B. 5 kg, 20 kg sau 50 kg de CO2 tancuri.

Potrivit pentru toate spumante sistemelor de apă cu 425 g CO2 sticle.Furtunul de presiune la un standard de carbon sticla cu DIN477 / W21.8-14 / JIS filet m22-14 (KOR, JP, marea BRITANIE, Germania, Franța, Polonia, Norvegia, Elveția, Rusia, Ucraina, Africa de Sud, Suedia, Chile, cehia , Singapore ...)

Nu se aplică pentru statele UNITE ale americii!

Notă Importantă:

Nu utilizați sifon tub CO2 tancuri !!Dispozitivul nostru funcționează numai cu GAZ CO2, nu cu CO2 lichid. CO2 lichid provoacă un gust rău în băutură.Doar furtunul cu adaptor, fără mașină și rezervor.

Pachetul Inclus:

1 x de Înaltă Presiune de Sodiu Adaptor de Furtun

Note:

1.Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3 cm de eroare,vă mulțumesc.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: co2 pistol, pistol aer co2, co2 soda stream, adaptor butelie co2, w21.8, rezervor de co2 sticla umple paintball, co2 w21.8, sodastream refill adaptor rapid, adaptor co2, soda stream.

Numărul De Model pentru toate sistemele de apă cu 425g CO2 sticle
Tip 1buc Suc Adaptor de Furtun
Origine NC(de Origine)

Scrie-ti parerea!

1,5 M de Înaltă Presiune de Sodiu Furtun Refill Adaptor pentru mai Mari de CO2 de Sticla cu Soda Club Stream Cilindru cu DIN477/W21.8 Conector

Scrie-ti parerea!

Produse similare