10000W Masina Acasa Solare de Putere Invertor DC 12V 24V 48V la 220V Invertor Undă Sinusoidală Convertor de Tensiune Transformator cu Ventilator 3 Încărcător

Nou

465.27lei

{infomodule}

Pachetul Include:

1 x Invertor de Putere

2 x Clipuri

2 x Spirală Acoperă

Caietul de sarcini:

Nume: Invertor De Putere Masina

Model: D67692

Material: Aliaj De Aluminiu

Culoare: Albastru&Negru

Dimensiune: 335x200x95mm

Varfuri de Putere: 10000W

Putere nominala : 3000W

Tensiune de intrare: 12V/24V/48V

Tensiune de ieșire: 220V

Caracteristici:

-Este fabricat din aliaj de aluminiu carcasa, stabil în compoziția chimică, anti-oxidare și durabil.

-Multiple de protecție, protecție la suprasarcină, peste temperatura de protecție, de înaltă protecție de tensiune, de joasă tensiune de protecție, conexiune inversă protecție, protecție scurt-circuit.

-Rata de conversie de mare, redus de conversie a consumului de energie, de tensiune continuă, și a crescut de energie.

-Intelligent fan control temperatura.Când invertorul pornește ventilatorul pornește automat.Cea mai mare temperatura, cu atât mai repede viteza ventilatorului.

-Când invertorul este folosit, atunci când sursa de alimentare a bateriei este insuficientă și tensiunea nu este suficient, invertorul va emite un avertisment pentru a proteja aparatul de daune din cauza lipsei de tensiune.

Avertizare:

-Invertorul de transformator trebuie să fie aceeași cu tensiunea bateriei, în caz contrar invertorul nu va functiona sau să fie deteriorat.

Notă:

-Vă rugăm să permiteți-1-2CM diferă datorită măsurare manual.

-Din cauza diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: Încărcător de baterie 48v, watt invertor 48v, dc sursă de alimentare reglabilă qje, invertor de putere alternativă, foarfeca, japna invertor solar, micro invertor hibrid, invertor 24v 220v franța, invertit sinusoidală pură, decor acasă.

Frecvența De Ieșire Alte
Tip De Ieșire Triplă
Putere De Ieșire >1000KW
Nume De Brand Smuxi
Dimensiune 335x200mm
Numărul De Model Alte
Origine NC(de Origine)
Certificare FCC
Curent De Ieșire Alte
Greutate 2900g

Scrie-ti parerea!

10000W Masina Acasa Solare de Putere Invertor DC 12V 24V 48V la 220V Invertor Undă Sinusoidală Convertor de Tensiune Transformator cu Ventilator 3 Încărcător

Scrie-ti parerea!

Produse similare