De 18 Ori Monocular Telefon Mobil Telescop de Mare Putere HD Photo Caută Ochelari Concert de Metale Portabil Telescop

Nou

100.13lei

Caracteristici :

1.De înaltă calitate, materiale ecologice, design structural special.Are o mare putere de impact de performanță pentru a se asigura că performanțele produsului este dur și mediu poate fi utilizat în mod normal.

2.Ocularul adoptă un unic fabrica de design, cu câmp larg de vedere, respinge amețeli, reproducere vie de culoare, și arată ca o hartă de calitate. 3.Telescopul este proiectat cu un șoc-dovada oglindă a corpului și un impermeabil, anti-ceață și praf-dovada proces.Multi-strat acoperite element asferic pentru reflexia luminii și distorsiuni minime mai buna a imaginii, luminozitate, contrast și calitate, suprafata cauciucata, rezistenta la impact, puternic aderenta si durabilitate.

4.Telescop este ideal pentru bird watching, mersul pe jos, drumetii, plimbari cu barca/iaht, de călătorie și alte activități recreative în aer liber.

5.Proiectat pentru nevoile de sport în aer liber, este versatil și de încredere, îndeplinind cerințele în continuă schimbare de sport în aer liber.

Secifications :

Structura: telescop monocular

Funcție de tipul: telescop obișnuit

Utilizări: civil telescop

Instrument de mărire: de 18 ori

Unghi de vizualizare: 18 °

Calibru: 32mm

Dimensiuni: 35mm X 140 m

Material: de înaltă calitate din aliaj de aluminiu + super acoperire lentile optice

Lista De Pachete:

1.18 ori metal telescop

2. Aluminiu triunghiular suport o

3. un manual

4 sac de mici

5. o cârpă oglindă

6. (Universal clip 1)

Funcție: de a depăși camera foto a telefonului poate uita doar la deficiențele de miopie, astfel încât viziunea reproduce în mod clar ochii, și au de 18 ori distanța

Avantaje: noul design optic, ultra-acum perspectivă, printr-o cantitate mare de lumina, de înaltă rezoluție, reproducerea culorilor este bună, astfel încât telefonul mobil de calitate a imaginii îmbunătățită în mod semnificativ.

Utilizări: adecvat pentru vizionarea jocului, concerte, turism, animale de observare entuziaști, jurnaliști distanta de fotografiere, de explorare geologică, management forestier, cale ferată port de planificare, de control al traficului departamentul de administrare a probelor, de securitate publică de aplicare a legii dovezi și așa mai departe.

Etichete: hd monoculare, binoclu cu putere, telescop monocular, spyglass, monocular rezistent la apa, mini monoculare, de înaltă calitate monoculare, binoclu, binoculară monoculară, monocular pentru vânătoare.

Monocular telefon monoculare
Material Metal
Viziune De Noapte Lentilă Aparat De Fotografiat
Numărul De Model telefon monoculare
Tip Monocular
Nume De Brand TRANSCTEGO
Aparat De Fotografiat Telefon Telefon clip
Telescop Telefon Telescop
magification 18 X

Scrie-ti parerea!

De 18 Ori Monocular Telefon Mobil Telescop de Mare Putere HD Photo Caută Ochelari Concert de Metale Portabil Telescop

Scrie-ti parerea!

Produse similare