Cainele Ham Ham Pisica Câine Vestă Nu Trage Confort Padded Vesta Hamuri Pentru Animale De Companie Mici De Mers Pe Jos, De Formare De Câine Și De Pisică Curea De Piept

Nou

13.96lei

$USD 13.19

$USD 19.59

$USD 17.49

$USD 14.69

$13.99 DOLARI

$USD 11.19

$USD 9.93

$USD 9.59 Pisică și de câine curea de piept de companie coarda de tracțiune ochiurilor de plasă respirabil vestă reflectorizantă potrivit pentru pisica si catelul de mers pe jos de formare

Puncte:

1, Pet cablaj: ochiurilor de plasă Moale hamul este respirabil și confortabil, și este potrivit pentru toate-vreme activitățile de mers pe jos.

2、Obiect: Câine vesta este ideal pentru mersul pe jos, alergatul, drumeții și activități în aer liber, ține câini și pisici mișcarea naturală.

3、Reglabil de proiectare: dimensiunea bustului cataramă de siguranță poate fi reglată, iar dimensiunea poate fi ușor ajustat pentru a se potrivi dvs. de câine și de pisică.

4、Respirabil și ușor: Fabricat din material de plasă, vesta este respirabil și confortabil, păstrarea cainele întotdeauna rece și uscat.

5、Reflectorizante design: sunt 2 reflectorizante mark modele pe piept si umeri, inclusiv de 1.2 m, coarda de tracțiune, care pot face animalele de companie vedea mai clar atunci când mersul pe jos în dimineața și seara.

Caracteristici:

1. Animale de companie cablaj: ochiurilor de plasă Moale hamul este respirabil și confortabil, și este potrivit pentru toate-vreme activitățile de mers pe jos.

2. Obiect: Câine vesta este ideal pentru mersul pe jos, alergatul, drumeții și activități în aer liber, ține câini și pisici mișcarea naturală.

3. Reglabil de proiectare: dimensiunea bustului cataramă de siguranță poate fi reglată, iar dimensiunea poate fi ușor ajustat pentru a se potrivi dvs. de câine și de pisică.

4. Respirabil și ușor: Fabricat din material de plasă, vesta este respirabil și confortabil, păstrarea cainele întotdeauna rece și uscat.

5. Reflectorizante design: sunt 2 reflectorizante mark modele pe piept si umeri, inclusiv de 1.2 m, coarda de tracțiune, care pot face animalele de companie vedea mai clar atunci când mersul pe jos în dimineața și seara.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru, albastru, rosu, roz

Material: poliester + reflector

Dimensiuni(aproximativ): S/M/L

S-Bust: 26-32cm/10.24-12.60 inch, circumferința gâtului 24cm/9.45 inch

M-Bust: 38-48cm/14.96-18.90 inch, circumferința gâtului 28cm/11.02 inch

Eu ... Bust: 46-60cm/18.11-23.62 inch, circumferința gâtului 34cm/13.39 inch

Potrivit pentru obiecte: pisici, iepuri și pui, câini mijlocii

Notă: vă Rugăm să confirmați dacă dimensiunea este potrivit inainte de a cumpara!

Lista De Ambalare:

Hamul*1

1,2 m Trăgând Coarda*1

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: dublu lesa pisica, xxl câine arnes, violet reflector vesta, robie lesa, jacheta de siguranță, iepurasul lesa, copilul reflector vesta, reflector rula, câinii arnes, luminos reflector vesta.

Caracteristică 1 Animale De Companie Pisică Câine Ham
Dropshipping Da
Caracteristică 4 negru, albastru, rosu, roz
Caracteristică 6 S/M/L
Caracteristică 3 Ham Guler
Caracteristică Alte
Nume De Brand TAONMEISU
Caracteristica 5 poliester + reflector
Numărul De Model Hamul
Caracteristică 2 Ochiurilor de plasă respirabil
Material poliester + reflector
Caracteristica 7 Trăgând Coarda

Scrie-ti parerea!

Cainele Ham Ham Pisica Câine Vestă Nu Trage Confort Padded Vesta Hamuri Pentru Animale De Companie Mici De Mers Pe Jos, De Formare De Câine Și De Pisică Curea De Piept

Scrie-ti parerea!

Produse similare