2020 Flori Girl Rochii pentru Petrecerea de Nunta Prima Comuniune Funda din Satin Dantelă Jumătate Maneca-line Printesa Copii halat fille mariage

Nou

547.53lei

Note:

1. Ca un vanzator cinstit, va garantam rochia va fi de 90% -95% la fel ca original imaginea de mai jos .Daca vrei 100% exact același lucru, te rog iartă.Nu există două exact același pleacă în lume.Nu putem garanta, astfel încât vă rugăm să nu plasați comanda în cazul în care încă insistă 100% similitudine.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Rochia de mireasa nu include acces la o ries, cum ar fi voaluri, manusi, combinezon interior și așa mai departe.Pretul este doar pentru rochie!Dacă doriți acces la o ries, vă rugăm să ne contactați!

3. Culoarea poate varia între diferite CRT și LCD ecrane.nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu imaginile pe care le vedeți.

4. Brazilia Oaspeții , vă rugăm să furnizați CPF număr în scopul de a netezi vămuire, va fi necesar dacă alegeți transport prin UPS sau DHL.

Clienții ruși , vă rugăm să confirmați numele tău este numele complet.

5. Rochia poate fi făcut în custom size, culoare, design.Am puternic sugerăm să vă găsiți un croitor profesionist pentru a măsura cu atenție următoarele Măsurători Personalizate de Orientare inainte de a cumpara o rochie on-line .Am f dimensiunea este mai mare decât dimensiunea 16 , va avea nevoie de o taxă suplimentară pentru personalizat.

6. Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să citiți toate paginile noastre cu atenție, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Dacă ai nevoie de personalizat,vă rugăm să alegeți dimensiunea standard atunci când comanda, apoi scrie măsurare detalii în caseta notă:

1) Full Bust =

2) circumferinta Taliei =

3) Solduri =

4) Lungimea de la umar la umar =

5) Lungimea umăr la etaj = (de la umăr la podea cu pantofii)

6) Armseye(răscroială a mânecii)=

7) Înălțime= (de la partea de sus a capului la podea cu pantofii)

Pentru a Personaliza Rochia, am nevoie de un plus de 15-50 USD până la diferite stil și dimensiuni.Pls contactati-ne prima.Multumesc.

Despre NOI

Suntem un profesionist de nunta si rochie de seara proiectarea și fabricarea fabrică în China.Avem primul-rata de designeri și de înaltă technic și foarte atent lucrătorilor.Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de calitate și cu manopera meticulos.Putem produce rochii de Mireasa, rochii de seara, rochii de domnisoare de onoare, mama a rochiei de mireasa, rochii de bal, rochii fetita cu flori, rochie de cocktail, rochii de partid și așa mai departe.De asemenea, ne vândă niște nunta accessaries cum ar fi mireasa sacou, voaluri, manusi, combinezon și așa mai departe.Suntem prond pentru a vă oferi cele mai bune produse de calitate și servicii pentru clienți la cel mai mic preț posibil.Vă mulțumesc pentru a petrece timpul vizitând produsele noastre.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Etichete: comuniune fata, concurs de frumusețe pentru copii, dureri de gat, comuniune prima, masca pentru gat, coustum rochie copii, fata de flori halat, eb rochie din satin, plt rochie din satin, minnie rochie copii.

Caracteristică Anti-Static,Anti-Rid,Respirabil
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Tesatura Tip Satin
Tip De Element Rochii Fete Cu Flori
Silueta O-LINIE
Imagini Reale No
Lungime maneca(cm) Jumătate
Decor Ștrasuri din mărgele
Capacitatea De Aprovizionare
Ocazie fata rochie de flori ,concurs de rochii junior rochii domnișoare de onoare
Nume De Brand SlenyuBridal
Maneca Stil Regulat
Decolteu O-Gât
Tip De Alimentare Servicii de OEM

Scrie-ti parerea!

2020 Flori Girl Rochii pentru Petrecerea de Nunta Prima Comuniune Funda din Satin Dantelă Jumătate Maneca-line Printesa Copii halat fille mariage

Scrie-ti parerea!

Produse similare