100buc 6 in 1 Test de pH Benzi de Hârtie de Clor Rezidual Valoarea Alcalinitate Duritate Test pentru Acvariu Rezervor de Pește Piscină

Nou

32.34lei

100buc 6 in 1 Test de pH Benzi de Hârtie de Clor Rezidual Valoarea Alcalinitate Duritate Test pentru Acvariu Rezervor de Pește Piscină

Detalii:

Pachetul include 100buc benzi de testare în total (2 sticle), sunt folosite pentru piscina, spa, cadă fierbinte testarea apei

6 în 1: test de PH, clor total, clor, alcalinitate totală, de purificare acid, plin de duritate, etc.

Testul de două ori la piscina de două ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate, vă puteți asigura că dreptul de suma de produse chimice sunt păstrate în piscină pentru a evita problemele de sănătate și deteriorarea echipamentului

Ușor de utilizat, scufunda piscină test sub apă timp de 2 secunde, Țineți-l încă în aer pentru aproximativ 15s, apoi se potrivesc culorile de la banda de la spate de sticla pentru a obține dvs. de lecturi

Proasta calitate a apei poate provoca unele boli la copii, de aceea este foarte important pentru a testa calitatea apei din piscină cu regularitate

Ce este 6 parametri?

1. Clor Total: Având prea puțin clor înseamnă că piscina va fi insalubre,va dezvolta alge și să fie sigur să înoate.

2. Clor liber: are prea mult clor provoacă iritarea pielii și ochilor din cauza aceasta cauzează pH-ul să crească.

3. Brom: niveluri Scăzute poate provoca piscină pentru a deveni murdar și neplăcut.Niveluri ridicate provoaca daune pe termen lung la piscină și echipamente.

4. PH: pH Scăzut rezultate în iritarea pielii și a ochilor și un pH ridicat provoaca daune pe termen lung la piscină și echipamente.

5. Total Alcalinitate: mic sau mare alcalinitate nivele va duce în piscina ta' pH niveluri fluctuante, ceea ce face mai greu pentru a menține.

6. Duritate totală: Foarte greu apa se va transforma piscină cu apă tulbure și apă prea moale va provoca daune la piscină și echipamente.

Caietul de sarcini:

Cantitate: 100buc

Gama De Testare:

Clor Total test range: 0-10 ppm

Clor liber test range: 0-10 ppm

PH gama de testare: 6.8-8.4

Total alcalinitate test range: 0-240ppm

Total hardness test gama: 0-1000

Acid cianuric gama de testare: 0-240

Pachet:

100 x Hârtie de Testare

De plată >> 1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >> 1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >> 1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >> 1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >> Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: rezervor de pește de testare, ce sonda, test de ph, acvariu de apă de testare, acoperire piscina, acvariu test, gh kh, test apa acvariu, decor acvariu, digital piscină tester.

Numărul De Model 6 în 1 Test de pH Benzi de Hârtie

Scrie-ti parerea!

100buc 6 in 1 Test de pH Benzi de Hârtie de Clor Rezidual Valoarea Alcalinitate Duritate Test pentru Acvariu Rezervor de Pește Piscină

Scrie-ti parerea!

Produse similare