G Spot Dildo Vibrator pentru Femei-dildo Vibrator Cuplu Vagin, Clitoris Adult jucarii Sexuale Vibratoare cu 27 de Combinații de Moduri de

Nou

120.75lei

Despre Produse:

1 -------- catifelată și netedă, poate fi utilizat pentru scopuri practice: Kong are un design curbat și mătăsos-netedă lichid de silicon material, care pot spori confortul și integra perfect cu capul rotund, cu o ușoară Înclinare a capului de sus pentru a stimula stimulare și masaj.Ergonomic si design realist de acest vibrator realist are o suprafață netedă și fără sudură atingere, făcându-l un prieten ideal pentru zonele cele mai intime.

2 --------- 27 tipuri de rapid și lent vibrator moduri: jucarii sexuale vibratoare fals soare are 9 moduri diferite pentru tine de a alege, printre care 1-3 moduri au aprofundată neîntreruptă de vibrații, și fiecare creștere de Viteză.Moduri de 4-6 oferi vibrații impulsuri cu diferite intervale de timp și de vibrații diferite viteze.În cele din urmă, Moduri de 7-9 oferi un mix de viteze și o combinație de toate modurile care oferă vibrații puternice și interval de modificări pentru a face o combinație a se potrivi starea ta de spirit perfect, dacă aveți nevoie de unele de bază mușchi de relaxare sau de distracție în plus.

3 --------- Fiecare poziție poate fi rotit 360 De grade: masaj de sex feminin, de asemenea, are 3 diferite moduri de rotație construit în, care poate fi rotit 360 de grade pe oricare dintre cele 9 moduri de vibrație este necesar.Mișcare circulară!Această jucărie sexuală vibrator vă permite să combinați diferite viteze, impulsuri și mișcări.Sunt 27 de combinații diferite pentru tine de a alege tipul de placere, masaj erotic.

4 --------- în Fiecare zi puteți fi siguri: un dildo vibrator făcut medicale-materiale de calitate, liber de latex si ftalati, și 100% rezistent la apa, poate fi folosit pentru mediul acvatic.Realist vibratoare penis artificial pot fi reîncărcate de până la 2 ore.Pentru a începe, pur și simplu apăsați și țineți săgeata în sus pentru 3 secunde la putere pe dispozitiv și să înceapă schimbarea de viteză și de ieșire.

5 --------- caracteristici Suplimentare: Acest aparat de masaj (de sex feminin jucărie)-femeie vibrator cu motor de liniște, cu zgomot redus, poate fi, de asemenea, utilizate pentru a calma gât, brațe, spate La stres, ceea ce reduce durerile musculare, oboseala, durere și stres general.Dacă aveți nevoie de bază relaxarea musculara sau sunt în căutarea pentru o experiență pe care nu va uita, utilizați-l în mod corespunzător.

Despre garantie :

Dacă elementul nu corespund descrierii sau sunt defecte, o rambursare completă va fi dat. (Nu ezitati sa dau comentarii rău sau neutru comentarii, vă rugăm să contactați serviciul clienți, în timp, credem că schimbul va permite să obțineți rezultate mai bune.)

despre acel produs

Toate produsele sunt 100% noi, disponibil și atent verificate inainte de livrare.

Toate produsele sunt realizate medicale, materiale de calitate, 100% în condiții de siguranță și inofensiv pentru organism.

Despre livrare

Va vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de țară și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale și de alți factori.Dacă nu ați primit comanda la timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce ar trebui să fac dacă am întâlni o problemă de produs?

Vă rugăm să folosiți acest produs în conformitate cu manualul produsului.Dacă nu este încă disponibil, vă rugăm să contactați serviciul clienți la timp.Vă rugăm să nu deschideți orice dispute.Credem că comunicarea efectul este mult mai bine.

Despre orele de lucru

Datorită diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajul va fi răspuns în termen de o zi lucrătoare.vă rugăm să așteptați cu răbdare.

desigur

Ne tratăm clienții ca și prietenii noștri.Sperăm că puteți cumpăra mai multă fericire la noi și vă faceți griji mai puțin.Sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă rugăm să nu uitați să ne lăsați un 5 stele, comentariu.

Etichete: personal sex vibrator, famale sex vibrator, articole jucarii sexuale, analsex penis artificial, masturbator pentru barbati olo, vibrat, vibrator cuplu sex vibrator, panopli jucarii sexuale, de sex masculin masturb, lelo jucarii sexuale.

Dimensiune 9.3IN*6.2IN
Nume De Brand WOWYES
Obscene Imagine No
Metoda De Încărcare USB de Încărcare
Zgomot Mai puțin de 40 dB
Numărul De Model PKM
Modul De Vibrație 28 frecvența de vibrație moduri
Sugestiv Sexual No
Caracteristicile Produsului dildo vibrator
Material Silicon
Pachet Confidențialitate pachet
Tip G-Spot
Material produs Piele-friendly silicon
Nivel rezistent la apa Da
Mărfuri De Certificare A Calității 3C

Scrie-ti parerea!

G Spot Dildo Vibrator pentru Femei-dildo Vibrator Cuplu Vagin, Clitoris Adult jucarii Sexuale Vibratoare cu 27 de Combinații de Moduri de

Scrie-ti parerea!

Produse similare