24buc/set Noroi Advent Calendar 2020 Numărătoarea inversă de Crăciun, Jucării de Crăciun Decor Tematic pentru Copii, Adolescenti M09

Nou

82.21lei

24buc/set Noroi Advent Calendar 2020 Numărătoarea inversă de Crăciun, Jucării de Crăciun Decor Tematic pentru Copii, Adolescenti M09

Nota 1:Vom păstra confidențialitatea datelor dumneavoastră în condiții de siguranță și nu va dezvălui nici o informație privată.

2:vă Rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.După echipa de vânzări vă va oferi o soluție perfectă în prima dată.

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. Acest Calendar Advent conține 24 de piese .Realizate din Plastic de Înaltă Calitate, Non-Toxice, și BFA GRATUIT.În condiții de siguranță și pentru adulți, cât și copii de peste 3 ani.

2. Numărătoarea inversă până la Crăciun este un moment interesant pentru copii.Și o modalitate de a spori anticiparea de vacanță este cu un calendar advent.Noul calendar advent jucării ascunde mari surprize în spatele 24 de usi.

3. Face departe copiii de la electronice și perfect pentru a utiliza atunci când crearea de cadouri de crăciun jucării, scuti de stres și de a crește circulația sângelui de mâini, de practica, de asemenea, numere și numărare abilitățile cu copiii tăi!

4. O Jucărie Calendar Advent este un mod distractiv pentru copii pentru a contoriza numărul de zile până la Crăciun și a obține o surpriză trata în fiecare zi.Ideal cadou de Crăciun pentru copii vârstele de 3 și până.

5. Ți-ai putea imagina și de a crea unic de crăciun advent calendar; Împreună cu joc plin de distracție și mâinile pe activitate, copiii vor explora, dezvolta răbdare și creativitate de așteptare de Crăciun pe tot parcursul lunii decembrie.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 37 x 24 x 3 cm

Material: Rasina

Notificare:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate fi ușor diferită la culoare imagine.

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual.

Pachetul Include:

1set x Noroi Advent Calendar

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: calendar de crăciun, fluffi noroi, advent calendar jucarii pentru copii, american jucărie, apariția, plastic rat, chad sălbatice lut, advent calendar, calendar advent fata, amuzant soareci.

Origine NC(de Origine)
Intervalul De Vârstă 14 Ani Și Până
Numărul De Model Chit prostie jucarii

Scrie-ti parerea!

24buc/set Noroi Advent Calendar 2020 Numărătoarea inversă de Crăciun, Jucării de Crăciun Decor Tematic pentru Copii, Adolescenti M09

Scrie-ti parerea!

Produse similare