Meserii Mega Ambarcațiuni Tub Țeavă de Curățare Manual Jucărie DIY Meserii Material de Copii Creativitate Artizanat, Jucarii pentru Copii

Nou

46.39lei

Puncte:

1、Set Complet: Tot ce ai nevoie este în all in 1 arte si meserii consumabile kit, astfel încât ai putea crea arta de a inima ta de conținut.

2、Dezvolta Creativitatea: Stoke-ti imaginatia și de a dezvolta abilitățile creative cu toate arte și meserii care te-ai putea crea!

3、Ore de Distracție: Tu și copiii tăi se vor bucura de ore de crafting jucarii, camera de decorare, sau proiecte școlare!

4. Easy pentru a Stoca: consumabile set vine într-un borcan de plastic reutilizabile proiectat pentru ușor, convenabil, hassle-free de stocare

5、Ore de Distracție: Tu și copiii tăi se vor bucura de ore de crafting jucarii, camera de decorare, sau proiecte școlare!

Caietul de sarcini:

Ambalare: găleată de plastic(cu diametrul de aproximativ 12cm/4.72 în; inaltime 19.5 cm/7.68 în)

Produse: carton ondulat, de culoare bastoane popsicle, EVA forma autocolante, PVC argintiu jos paiete, foarfece, colorate de plastic bine catarame, negru si alb ochii mobile, obișnuit topuri, Jin Cong bile de păr, polipropilenă de păr bile, margele acrilice, spumă autocolante, acrilic burghiu, perla inserați codul burghiu, pene de gâscă cutit drept, linie de pescuit. (Culoarea dimensiune este aleatoare, dar numărul este același)

Greutate: aproximativ 400g

Lista De Ambalare:

1*Arte și Meserii Aprovizionarea cu Jar

Etichete: meserii acte materiale, realizate manual din metal, pentru handcraft, diy kit de electroni, de pluș, ambarcațiunile de jucărie, cristal dyi ambarcațiuni, ambarcațiuni diy kit, hârtie de aluminiu, unghii de transfer.

Picătură De Transport Maritim/ En-Gros Suport
Numărul De Model Aprovizionare Borcan Kit
Tema Ocupații
Intervalul De Vârstă 14 Ani Și Până
Origine NC(de Origine)
Avertizare NICI unul

Scrie-ti parerea!

Meserii Mega Ambarcațiuni Tub Țeavă de Curățare Manual Jucărie DIY Meserii Material de Copii Creativitate Artizanat, Jucarii pentru Copii

Scrie-ti parerea!

Produse similare