5 Amp/8 Amp Variac Variabilă Transformator 1000VA/2000VA Singură Fază Max 0-250 AC Volt Ieșire Regulator

Nou

297.11lei

Descriere:

Contact regulatoare de tensiune non-lipsa de fidelitate în valuri.portabil dimensiune,greutate de lumină de înaltă eficiență, confort de utilizare,fiabilitatea și durabilitatea în moveent.Acesta poate fi utilizat pe scară largă în industrii(cum ar fi industria chimică, de mașini, metalurgie Instrument și aspect, fabricarea de mașini, lumina-industriale), seientific experimenis, publice facilitise și housebold aparate pentru a realiza obiectivele de tensiune regulament, controla temperatura, lumina regulament și putere controletc.

Principiul de bază

Regulatorul este de la sine cuplare transformator care cerc raport poate beadjus-masa continuu.Axe principale act cu perie cadru atunci când regualtor perie reapar tohand-timp cercul raport poate fi schimbat continuall când glisați cu atat suprafata de bobina astfel încât ieșire-tensiune regla de la zero la max fara probleme.

Structura principală

Structura celulei monofazat 1KVA/ 2KVA reglementare este de a reglementa tensiunea de celule de construcție.Bobina asta de suprafață are o anumită lățime suprafață netedă fixde în sticlă, oțel de bază, grupul de contact perie numărate strâns cu suprafață de măcinare în acțiunea de primăvară stres.Rularea roții de antrenare perie în suprafață de măcinare de coli pentru a reguate tensiune, normat tip de celule reglementare este de a sta afară,cu siguranță ventation acoperi.

Caietul de sarcini:

5/8 amp max ieșire

1000VA/ 2000VA Regulator de Tensiune Variabilă

Tensiune de intrare: 220VAC

Tensiune de ieșire: 0-250VAC

Starea căldură:<40℃

Umiditate: ≤5%

Ore de lucru: 8 ore

Ieșire Digitală Metru De Putere Inclus

Pornit/Oprit Comutatorul de Alimentare este Aprins

Brut greutate: 6.4 KG

Pachetul dimensiune: 28×25×22 cm

Condiții de funcționare:

1. Mediu temperatura medie 15-40 ℃.

2. Altitudine: locul de instalare pentru regulator de tensiune nu trebuie să fie mai mult de 1000m.

3. Umiditatea relativă a aerului: umiditatea medie pentru cea mai ploioasă lună este de 90% din media tempcrature este de 25℃.

4. Cuurent și val de tensiune:tensiune val se închide de la sine.

5. Fără gaze, fum,chimice aggradation,dus defilcment,alte explozive andcorrosive aspecte care pot grav efect izolarea de regulator de tensiune în instalarea domeniu.

6. Fără grav vibrații și înota în instalarea domeniu.

7. Folosit în interior conexiune în paralel nu este permis.

8. Serviciul special de condiții, care nu sunt conforme cu condițiile de mai sus, ar trebui să fie confirmat de către client și producător.

Întreținere:

1. În timpul funcționării normale, autoritatea de reglementare ar trebui să fie verificate în mod regulat de cărbune perie și asigurați-vă că peria și piesele de contact nu vor fi mai mult de thewide două fire.

2. Verificați insutation rezistență în mod regulat (umiditatea relativă a aerului este de 95% tesed cu 500 de metri), rezistența de izolație între bobină și de bază nu ar trebui să depășească 2 mm.

3. Pentru thre-regulator fază,vă rugăm să verificați și reglați perie reguarly.

4. Vă rugăm să vă conectați linia de sol pentru a vegulator caz.După operație,rotiți roata de mână pointer la "zero" loc și se taie alimentarea.

Pachetul inclus:

1× Contact Regulatoare De Tensiune

Garanție: oferim garantie un an.În perioada de garanție, toate schimburile sau reparatia din cauza unor defecte sunt gratuite (Cumpărătorul este responsabil pentru taxele de transport).Express de livrare: Vom livra produsele prin FEDEX/DHL/EMS express și alte comercial exprima la tine și e-mail număr de urmărire immedicately.Timpul de livrare va depinde de amplasarea și metoda de livrare.Vă rugăm să rețineți că, dacă adresa dvs. este prea îndepărtată pentru a realiza, acolo va fi o suplimentare de la distanță cost suplimentar.FEDEX transport maritim de timp: 5-10 zile lucrătoare depinde de locația dvs. DHL timp de livrare: 5-8 zile lucratoare depinde de locația dvs. EMS timp de transport maritim: 10-25 zile lucrătoare depinde de locația dvs. Pentru clienții ruși, putem trimite masina de CDEK și este comercial și, de asemenea, ușor de a face cu vămuire, timp de tranzit: 25-40 zile lucrătoare.Dar stimate client, dacă adresa dvs. este prea îndepărtate pentru a obține de CDEK, s-ar putea fi de la distanță cost suplimentar apare.Dar vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta, suntem întotdeauna dispuși să restituie toți banii înapoi dacă nu aveți nevoie de ea.Și ne-ar aprecia cu adevărat dacă verificați cu noi pentru că în avans cu orașul și codul poștal .Pentru statele UNITE ale americii,vă rugăm să rețineți: American regionale AK, HI, PR, sunt zone izolate.Aceste locuri va fi taxat suplimentar poștale.Vă rugăm să trimiteți un mesaj la noi inainte de a cumpara.Achiziționarea de instrucțiuni: La momentul achiziției, vă rugăm să includeți numărul de telefon de contact la contul Paypal zona de comentarii.Un număr de telefon de contact numai pentru transportul maritim scopuri. (International livrare cere semn, așa că ne este necesar.avem onoarea și responsabil vânzător.vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii de calitate și la cumpărător, cu 100% sinceritate.Sper că vă va place produsele noastre.Pls nu ne lăsa feedback-ul negativ sau rată scăzută sau pentru a deschide un caz fără nici o comunicare, dacă au o problemă,dacă te satisface cu produsele noastre.Va rugam sa ne lăsați un feedback bun cu 5 stele la noi.mulțumesc foarte mult în avans.dacă nu primiți un element sau element de pierdut în livrare.va vom returna integral banii.Cumpărător Internațional.pls Notă: b.Taxe de Import,impozite și alte taxe nu sunt incluse în elementul de preț sau de marfă,Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.c.vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Cumpărătorul din brazilia.ucraina.rusia.pls contact cu noi despre marfă înainte de a cumpăra nostru articol.Suport tehnic: avem un profesionist de suport tehnic grup pentru toate elementele noastre de vânzare.dacă aveți orice problemă tehnică pe produsele noastre.Pls nu ezitați să contactați cu noi.suportul nostru tehnic mereu alături de tine.De plată: card de Credit

Etichete: tv flyback transformator, tub el84, gs driver led, senzor de curent split core, chitara transformator de ieșire, cuptor cu microunde transformatoare, transforma transformare, tdgc2, 300b, mic transformator variabil.

Certificare NICI unul
ore de lucru 8 Ore
Origine NC(de Origine)
Tensiune de intrare 220vac
Tensiunea de ieșire 0-250VAC
Umiditate ≤5%

Scrie-ti parerea!

5 Amp/8 Amp Variac Variabilă Transformator 1000VA/2000VA Singură Fază Max 0-250 AC Volt Ieșire Regulator

Scrie-ti parerea!

Produse similare