ULT-cel Mai bun Molex 4pin IDE de la 1 la 5 SATA 15Pin Hard Disk de Alimentare Splitter Cablu Cablu pentru PC DIY Sever 4 pini la 15 pini Putere

Nou

18.97lei

ULT-cel Mai bun Molex 4pin IDE de la 1 la 5 SATA 15Pin Hard Disk de Alimentare Splitter Cablu Cablu pentru PC DIY Sever 18AWG 4 pini la 15 pini Putere Duce Acest ULT-cele mai BUNE 4-Pin Molex la 5 Y Alimentare SATA-Cablu Adaptor este un plus la îndemână pentru a set de instrumente atunci când construirea, modernizarea sau repararea de calculatoare.Avea întotdeauna o rezervă port, gata de conectare SATA interne de hard disk-uri, unități optice, și DVD-uri la surse de alimentare cu moștenirea LP4/4 pin conectori Molex. 1.Conector de alimentare pentru SATA HDD, Molex 4 pini de sex masculin x 1 SATA 15 Pin de sex feminin x 5 Lungime: total 60CM (20+10+10+10+10) Pachetul inclus: 1 x ULT-cel Mai bun Molex 4pin IDE de la 1 la 5 SATA 15Pin Hard Disk de Alimentare Splitter Cablu Cablu pentru PC DIY Sever 18AWG 4 pini la 15 pini de Alimentare 60CM

Despre noi: De la înființarea sa în anul 2010, ULT-cele mai BUNE au fost specializat în produse și soluții pentru dispozitive Mobile & accesorii PC, cum ar fi cablu de date, Audio și Video cabluri și Convertor (USB,HDMI, SATA,DP,VGA,DVI RJ45, etc) pentru a satisface nevoile diferite ale clienților.Vom înțelege că de calitate este premisa de tot pentru un brand international.Toate ULT-cele mai BUNE produse de uz RoHS plângere de materii prime, reducerea impactului asupra mediului.Pret: preturile nu includ taxe de import, TVA sau alte taxe locale.

Livrare:

Vă rugăm să verificați adresa de livrare înainte de plată.Cele mai multe articole vor fi livrate în termen de 3-7 zile lucratoare.Și servicii poștale este în afara controlului nostru, uneori poate întârziere.

Garanție:

Toate produsele au garantie 12 luni perioada de după naștere, cu excepția utilizării necorespunzătoare cauzate de utilizatori.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un 5-stele.Orice problemă, nu ezitați să ne contactați și vom fi apreciat că, dacă ați putea împărtăși cu prietenii tăi.

Serviciu On-Line De Timp:

9:00 la 18:00(GMT +8)

De luni până sâmbătă

Etichete: pc-switch-uri de putere, cablu ide, de sex masculin cablu ide, putere sata splitter, riser card, splitter de alimentare dc, sata cabl, molex, conector molex, ide ssd.

Funcția 2 utilizate pentru PC, cablu de alimentare
Lungime 60cm 5 sata
Caracteristică molex la sata cablu splitter
Nume De Brand ULT-CEL MAI BUN
Produse De Stare Stoc
Caracteristică 2 molex la 5 sata
Caracteristică 4 Cablu SATA
Caracteristică 3 IDE 4pin la sata 15pin
Numărul De Model sata power splitter cablu
Pachet Da
Caracteristică 1 cablu de alimentare sata
Certificare UL
Funcția molex la sata cablu de alimentare
Origine NC(de Origine)
Tip molex 4pin de sex masculin
Tip 2 sata 15pin cablu de alimentare

Scrie-ti parerea!

ULT-cel Mai bun Molex 4pin IDE de la 1 la 5 SATA 15Pin Hard Disk de Alimentare Splitter Cablu Cablu pentru PC DIY Sever 4 pini la 15 pini Putere

Scrie-ti parerea!

Produse similare