Întinde Nou Stil Huse de Canapea pentru Camera de zi Elastice de Întindere Acoperitoare Secțiune Colț de Canapea Acoperă Canapea Acoperi Canapea extensibilă

Nou

79.03lei

Pachetul Include: 1 buc canapea Produs de acoperire este doar o canapea de acoperire, inclusiv față de pernă.(Prețul unitar este pentru 1 buc fotoliu,nu include pernele de acoperire sau alte accesorii,dacă doriți o față de pernă,aveți nevoie pentru a plasa comanda separat.) Dimensiunea Sugerează: vă rugăm măsura canapea include cotiere,apoi alegeți dimensiunea.Dacă nu măsurii include cotiere,canapea, acoperirea va fi mai mică decât canapea. 1 locuri, o lungime de canapea ar trebui să fie în termen de 90-140 cm. 2 locuri, durata de canapea ar trebui să fie în termen de 145-185 cm. 3 locuri, Lungime de canapea ar trebui să fie 190-230 cm. 4 locuri, lungime de canapea ar trebui să fie 235-300 cm Pentru L tip sau de Colț sau canapea extensibilă, care, combinat cu 2 parti separat, aveți nevoie pentru a comanda 2 buc capac pentru ea.Dimensiunea de acoperire va depinde de lungimea de AA, BB și CC linii.De exemplu: Dacă AA=200 cm, BB=160 cm, atunci ar trebui să meargă pentru 1 PC canapea de trei locuri se acoperă și 1 PC canapea cu două locuri de acoperire.Canapeaua noastră acoperă aplicabile canapea care există un decalaj,între scaunul cu spătar și cotiera.(Vă rugăm să asigurați-vă că are canapea adânci decalajul de alunecare spuma baruri înainte de cumpărare.Canapeaua noastră capacul nu este potrivit pentru canapea cu adâncime mică diferența.) Utilizări: Această bază acoperitoare scuturi și protejează mobilierul de pete, uzura pentru a preveni de la obtinerea distrus.Acesta este mare pentru casele cu animale de companie, sau pentru oricine caută o soluție economică pentru mobilier de protecție.Puteți cumpăra chiar și culori diferite și decora canapea, în funcție de sezon și starea de spirit.Note: 1.dimensiuni buton :fata de Perna 2pc, Înseamnă 2pc pernele de acoperire,nu acoperă canapea. 2. Manual de măsurare 1-3 eroare este admisibilă,diferite țări au diferite dimensiuni,vă rugăm să verificați înainte de a cumpăra. 3.Care nu-ți poți alege, de la culoare buton,vă rugăm să ne contactați.Atenționări: a se Evita utilizarea de înălbitor pentru spălarea acoperă-l Spele cu apparels sau haine au culori similare. vom accepta returnare și rambursare în cazul în care elementul avea nici o problema

1.Servicii oferim servicii în termen de 12 ore,toate de masaj va fi răspuns la prima.Vă rugăm să ne contactați prin inbox, masaj erotic sau comerciant manager

2.Rețineți, hoot imagini de Produs sunt 100% într-un fel de fotografiere,dar din cauza luminii,unghiul, și alte probleme vor fi un pic diferite

3.Vă Rugăm să lăsați Feedback-ul de 4 sau 5 stele,deci știm că ai primit comanda si sunt fericit cu produsul.Vom face același lucru pentru tine.Dacă are vreo problemă cu achiziția dvs.,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau de deschidere a litigiilor,astfel încât să putem rezolva problema într-un mod pozitiv.După cum vă puteți imagina,bune feedback-ul este vital pentru succesul nostru.

4.Despre vânzările de produse

Vă rugăm să ne amintească dacă există bruta rectificări de produse la vanzare in acest magazin.Litigiile care decurg din astfel de probleme, suport de returnare și rambursare, dar nu ca un motiv pentru compensare.

5.Despre titlu produs de vocabular

În scopul de a facilita cumpărături căutare de consumatori, titlu produs de acest magazin este doar un cuvânt cheie utilizate în conformitate cu cumpărătorul obiceiurile de căutare, și nu reprezintă eficacitatea reală și caracteristicile produsului în sine.

6.Despre utilizarea produsului

Pentru că fiecare consumator are experiențe diferite, eficacitatea produsului este afectată de diverși factori, și nu este garantat că toată lumea va obține același efect.

7.Transport

Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.

Q: de Ce limba rusă clienții trebuie să completeze informații pașaport?

O: Când ai de a face ordine, pașaportul informații vor fi cerute de obiceiurile locale în Rusia.Vă rugăm să fiți siguri că informațiile dvs. nu vor fi spus de la terțe părți, și este sigur pentru tine de a furniza informații de pe Detailingexpert.ro.

Q: Când va fi expediată comanda mea?

O: Total avem nevoie pentru a aranja pachet termen de 1-7 zile, nu mai mult de 10 zile.Dacă e un ordin urgent, vă rog să remarci atunci când plasați comanda, sau contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a îndemna pentru tine.

Q:Cum pot urmări coletul meu?

A:puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide).Dacă există o problemă cu interogare, aceasta poate fi o întârziere în logistică actualizare, puteți să contactați serviciul clienți pentru a obține corect informații de logistică.

Q:Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Etichete: convex oglindă vrăjitoare, cafea 610n polizor, convex ceas unisex, casio ga 110 bara, butonul de boot mustang, transportoare 528mm, cafea vintage placa, carton model de masina, cafea 1cp bpa free.

Numărul De Model HR
Dimensiune other
model Simplu Vopsit
Stil Modern
Model Tip Solid
Aplicabile Canapea Canapea Extensibilă
Material Poliester / Bumbac
Producție Combinație Kit

Scrie-ti parerea!

Întinde Nou Stil Huse de Canapea pentru Camera de zi Elastice de Întindere Acoperitoare Secțiune Colț de Canapea Acoperă Canapea Acoperi Canapea extensibilă

Scrie-ti parerea!

Produse similare