TUMBEELLUWA 1Lot (10Pc) Oval Dungi Onix Cabochons TAXI Flatback Piatră pentru a Face Bijuterii

Nou

34.34lei

Tip: Oval Dungi Agat Cabochons TAXI Flatback Piatră pentru a Face Bijuterii Detalii Dimensiuni(Aprox): S: 13x18x6mm;Greutate(Aprox): 2-2.5 Grame/Buc M: 15x20x6mm;Greutate(Aprox): 2.5-3 Grame/Pc L: 18x25x7mm;Greutate(Aprox): 4-5 Grame/Buc XL: 22x30x7mm;Greutate(Aprox): 6.5-8 Grame/Buc Cantitate: 1 Lot (10Pc) Stare: Nou *perlele sunt pietre semi-pretioase,au fost în mod artificial de culoare îmbunătățită. *Fiecare bucată este unică,venele sunt variate,veți primi unul(e) ca în imagine. *Bun pentru setare,costum de bijuterii DIY design,utilizate pentru cercei,butoni,inel și alte meserii.Violet Fuchsia Albastru ATENȚIE

Vă rugăm să Citiți toate condițiile licitație înainte de licitare, vă mulțumesc!Fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați descrierea pentru dimensiunea detalii.Facem tot posibilul să ne reprezinte pietre și bijuterii cu precizie.Uneori, din cauza flash utilizate în fotografie sau extinderea foto sau setarile de monitoare de calculator sunt posibile mici variații în culoare.Veți primi un unul similar ca în imagine.

Contactati-Ne

Bine ați venit să ne contactați dacă aveți orice întrebări.E-mail, de obicei, va fi răspuns în termen de 24 de ore, de luni până sâmbătă și cât mai curând posibil la sfârșit de săptămână.Dacă nu primiți un răspuns în această perioadă de timp vă rugăm să verificați folderul SPAM sau BULK mail box pentru răspunsul nostru.

Etichete: onix verde de piatră, piatra de cristal display, cabochon oval, display piatra, taxi, onix negru piatra, cabochon gem, simbol reiki, lemn pietrificat piatra, cabochon piatră.

Cantitatea 1 Lot (10Pc)
Material agat
Constatările De Bijuterii Tip Cabochons Piatra
Numărul De Model G
Caracteristicile Produsului Lustruite,Netede,Vopsit,Plat pe spate
Tip De Element Constatările De Bijuterii
Detalii Dimensiuni(Aprox) XL
Nume De Brand TUMBEELLUWA
starea Noi

Scrie-ti parerea!

TUMBEELLUWA 1Lot (10Pc) Oval Dungi Onix Cabochons TAXI Flatback Piatră pentru a Face Bijuterii

Scrie-ti parerea!

Produse similare