Utilizarea acasă Portabil încărcător EV Tip 1 Tip 2 cabluri Electrice Auto de Încărcare a Bateriei de Sârmă Modul 2

Nou

570.45lei

Selectați nava din Polonia/ Rusia, bucurați-vă de rapid de transport maritim, fără taxe! 8A/10A/13A/16A reglabil 5 metri de cablu de Tip 2, UE Plug încărcător EV pentru Masina Electrica este un portabil compact stație de încărcare EV, care este o soluție ideală pentru low-cost de încărcare în garaj sau pentru a ține în portbagaj de EV pentru încărcare la locul de muncă sau în excursii.Total lungime 5 metri.Caracteristici principale: • Putere de Intrare: 110V-250V AC • Putere de Ieșire: 3,6 KW • de viață Mecanică: plug in/out > 10000 de ori • Impactul unor forțe externe: pot permite 1m picătură și 2t vehiculul rula peste de presiune • Pin: aliaj de Cupru, de Argint • Garanție: 2 ani • foc de Locuințe de rating:UL94V-0. Face de încărcare ușor și mai sigur! ( Ignifugare nivelul introducere: ignifug clasa de plastic este crescută treptat de la HB, V 2, V 1-V-0. Despre UL94V-0: După două ori 10S ardere încercări pe eșantion, flacăra a fost stinsă în termen de 10 secunde.nu am lucruri de ardere care se încadrează.UL94V-0 este cel mai bun din clasa.) Cutie De Control Funcția:

1. Protecție de scurgere

2. Supra-tensiune sau Joasă tensiune de protecție

3. Protecție supra-sarcină

4. De protecție la trăsnet

5. Supra-protecție termică

6. Schimba curent: 8A/ 10A/13A/16A reglabil

Observație: Unele priză de perete (fuseholder/întrerupător de circuit) nu pot suporta curent mare (cum ar fi: 13A 16A).Nu vă faceți griji, avem un nou funtion: reglare curent de încărcare.Înainte de încărcare, selectați 8A sau 10A .Nu este nevoie pentru a schimba priză și întrerupător de circuit.

Este unul potrivit pentru masina mea?

Verificați mașina de portul de încărcare , de tip 1 este de 5 pini, de tip 2 este de 7 pini ca in imaginea de mai jos.

Afișaj cu LED:

1. Temperatură De Încărcare

2. Curent De Încărcare

3. Tensiune De Încărcare

4. E nergy Acuzat în KW/h

5. Acuzat de timp.

6. Set Actuale

7. Viteza de încărcare în KW Supraveghea temperatura, Încărcarea mașinii în condiții de siguranță !

Peste temperatura de protecție, efectuarea de încărcare în condiții de siguranță și sigur!!

Când temperatura internă a cutie de control depășește 85 °C , intra peste temperatura de protecție, opri încărcarea.Se va recupera de încărcare după ce temperatura scade la 65 °C.

Metoda de utilizare: buton albastru este pentru reglarea curentului.Apăsați butonul albastru pentru a schimba actuala.Atunci când reglați curentul, cablul de alimentare este conectat întotdeauna, tip 1 SAE J1772 (sau tip 2) plug este deconectat.Când ajungi la curent vrei, conectați-l în și începe încărcarea.

Lista De Ambalare:

1. Încărcare Pistol, Cablu, Cutie De Control, Plug

Vehicul Electric încărcător EV Avertizează ing: AC prize Cerință: vă Rugăm să alegeți potrivit priză de curent ALTERNATIV bazat pe diferite curent de 10A/13A/16A/20A-ai folosit.De exemplu,ai nevoie mai mare curent de AC soclu ca 20A în timp ce de încărcare la 16A.EVSE Chargring Fabrica de Imagine: Acest produs preț și de transport prețul nu include taxa de la client țară.Este, de asemenea, nu include taxa suplimentară pentru zonele izolate.Vă mulțumesc pentru înțelegere.Despre NOI: Suntem 6 ani de experiență, fabrica și au trei magazine.Bine ati venit angrosiști personaliza propriul dvs. LOGO-ul/ pachet. 1 an garanție și toată viața suport tehnic pentru toate produsele.Orice îndoieli în transportul maritim sau fiscale, vă rugăm să contactați-ne liber.Noastre de vânzări și personalul de sprijin este întotdeauna de partea ta.Vă mulțumesc !

Etichete: industriale incarcator usb, banca de putere, incarcator foxsur, wallbox, încărcător de telefon, masina pentru autocolant, incarcator auto mount, wallbox 7kw tip 2, sârmă de cupru, lifepo4 12v 200ah.

Tensiunea nominala de intrare 110-250V
Plasarea pe Vehicul În afara
Element De Lungime 25CM
Lungime 5 meters
Înălțime Element 10CM
Numarul Parte Tip 2
Caracteristici Speciale 8A/10A/13A/16A reglabil
Articol Greutate 3KG
Putere De Ieșire 3.6 KW
Model EVX-EA16
Supra-tensiune sau Joasă tensiune de Protecție Da
Protecție De Scurgere(Restart) Da
Altă Parte Numărul NO55EA
De protecție la trăsnet Da
Lățime Produs 15CM
Schimb Numărul Parte NO55EA
Supra-Protecție termică Da
Protecție supra-sarcină Da
Numele Tip 2 AC încărcător schuko priză 16A 5.5 Metri
Origine NC(de Origine)
Țara/Regiunea de Fabricație China
Tip De Material Cupru
Foc De Locuințe Rating UL94V-0

Scrie-ti parerea!

Utilizarea acasă Portabil încărcător EV Tip 1 Tip 2 cabluri Electrice Auto de Încărcare a Bateriei de Sârmă Modul 2

Scrie-ti parerea!

Produse similare