QWB Pervers Direct Combinație Gratuit 12"~22"Profesionist Raport Brazilian Păr Virgin Natura Culoare de Par Uman Extinderea

Nou

217.53lei

Vă mulțumesc tuturor și să aveți o zi binecuvântare!

Stimate client,

Atunci când vorbim despre PĂR VIRGIN, înseamnă că vom folosi donator de păr (păr sunt tăiate/achiziționate de la donator direct în loc de colectare de la podea), cu unele de lucru curată și de înaltă temperatură abur proces face în mai multe texturi diferite.Parul nostru se dovedește a fi reutilizabile Mai mult de un an, cu o ingrijire adecvata :)!!

În acest caz, te rog nu compara parul nostru cu Magazin de Aprovizionare Frumusete de Par :) BSS parul poate părea a fi" Miss Perfect" la prima vedere, nu uscat/varfuri despicate, de culoare sunt exact același pachet întreg, extrem de ireal moale după BAIE de ACID proces.Cu toate acestea, nu este nevoie de a face baie de acid pentru o bună calitate de donator'™s de păr.Fecioara păr, fără nici un proces chimic va fi durabil folosit.Dacă u sunt foarte pretentios despre split/se termină uscat, diferența de culoare, părul gri, vă rugăm să nu cumpere până la u citește mai jos par virgin detalii.

Regina Țese Beauty SRL

Uscat/Părți Se Încheie:

Se Termină uscat--parul nostru este de înaltă temperatură abur prelucrate textura parului dupa înaltă temperatură abur prelucrat va fi un pic uscat.Vă rugăm să urmați nostru de îngrijire a părului de instruire, am recomanda sampon si balsam.Cei Brand dovada de a fi de lucru bine pe parul nostru și de a face mare de umiditate tratament!

Varfuri Despicate--"după cum știm cu toții pentru virgin părul să crească de la om scalp, parul mai lung, mai puțin de nutriție va ajunge să se încheie.Noastre de aprovizionare departament va alege grav avariate se termină prime de păr, dar câteva împarte capete NU POT fi evitate, mai ales atunci când părul este mai mult de 18", vă rugăm să înțelegeți.DOAR VOPSIT & BAIE de ACID parul nu are de vărsat se termină la toate!Dacă u sunt pretentios pentru varfuri despicate, nu recomandăm u pentru a achiziționa 100% fără substanțe chimice păr virgin :)

Culoarea Parului Nostru:

Parul este non-vopsit și colectate de la donator direct.Fiecare pachet de culoare variază un pic.Se aranjează de la negru #1, de culoare maro #1b la Mijloc maro #2. Vă rugăm să lăsați-ne pentru nota de culoare cerințe, vom alege părul pentru u înainte de expediere.

Pentru virgina de păr, nuanta de culoare din partea de sus pentru a termina ceea ce este normal, după cum știm cu toții parul mai lung, mai puțin de nutriție va ajunge să se încheie, de obicei, fecioara capetele de păr va fi mai ușor decât de sus și de mijloc.De exemplu, partea de sus și de mijloc sunt umbra negru la capete 1b sau chiar mai ușoare la ultimele 2~4 cm :) asta e, de asemenea, părți se încheie zonă.

Vărsare:

Parul nou va avea câteva fire inițială vărsare ceea ce este normal.Excesiv de vărsare pot proveni din:

o.

bietul bătătură construcții

b.bătătură de tăiere

c.parul uscat

Pentru săraci bătătură construcție problema, vă rugăm să ne contactați și trimite imagini imediat, ne va ajuta u face o restituire sau de schimb bazat pe politica noastră de rambursare.Noi RECOMANDĂM clienților SIGILIU BĂTĂTURĂ & ZONA de TĂIERE .Nu se taie bătătură numai dacă vă simțiți că este necesar.Un alt motiv care duce la vărsare este parul uscat.Cu următoarele noastre de îngrijire a părului instrucțiunile și de a folosi recomanda produse de marcă, parul nu va mai uscat și ușor de a gestiona.

Amestec/Matisare:

QWB numai de vânzări cuticula intactă donator de păr, care este moale și fără cusur, dar în cadrul de mai jos circumstanță parul este ușor pentru a se intretine si rogojini.

o.

incorectă a menține produsele

b.-onu corespunzătoare proceselor chimice (vopsea & bleach)

c.dublu-strat de bătătură coase în

Unele dintre populare brand de sampon si balsam dovedește a fi nu bun pentru parul nostru, care este principalul motiv care duce la parul uscat/amestec/rogojini.Vă rugăm să folosiți nostru recomanda sampon si balsam de păr îngrijire instrucțiuni.

Calitate proastă vopsea & albire va face parul uscat si fragil, vă rugăm să verificați noastre de îngrijire a părului de instrucțiuni pentru mai multe chimică procesul de orientare.Dublu-strat coase în a face parul greu de pieptene, care va ușor pentru obtinerea incurca si rogojini, vă rugăm să deschideți bătătură bine și instalate cu un singur bătătură în loc de dublu de stabilire.

Miros:

Așa cum am menționat anterior, parul nostru este 100% fără substanțe chimice, am promisiunea de porumb-chip miros chimic.Nu ne pasă doar de frumusete, dar, de asemenea, clienților noștri sănătate! :) Dar noi nu-și spală părul când am produce, este posibil să aveți locale sampon miros pe ea, oricum, se va ridica ur sampon si balsam miros la scurt timp după ce co-spălare :)

Părul Gri:

Fecioara non vopsit avea câteva fire de păr gri în interior, de obicei, alegem gay păr pe producție, dar NU putem garanta 100% nici un fir de păr gri, vă rugăm să înțelegeți, și alege câteva strand singur.Vă mulțumesc!

Etichete: 3 bucată țese păr, nod parul drept, cursă de șoareci, peruca roz extensii de par, brazilia par virgin, 26 inch țese, afro fir de păr în vrac, 1b 27, itips extensii de păr uman, 42cm figura.

Poate Fi Permed Da
Prelucrare Chimică NICI unul
Pachet Poli Sac Pachet
Greutate Unitate 100g(+/-5g)/bucata
Tip De Extensie De Păr Țesut
Materii Prime De Păr Achiziționate De La Domnisoara 100% Cuticula Intactă Păr Virgin
Nume De Brand QWB
Lungime 12''~22'' All Instock
viață lungă mai mult de 1 an
Cel Mai Lung Păr Proporție >=20%
Material De Calitate Par Virgin
culoare Culoare naturala aproape de #1B
Păr Uman Tip Părului Brazilian
Timp De Livrare 3~4 Zile De Munca Lume Pe Scară Largă
Material Păr Uman
Produs de Regina Țese Beauty SRL
Greutate 98~100g Per Bundle
Parul Bătătură Aparat Dublu De Bătătură
Potrivit Moarte Culori Toate Culorile
Articole per Pachet 1 Singura Bucata
Textura Sex Bizar Direct
Textura Prelucrate De Temperatură Ridicată De Aburi Prelucrate Textura

Scrie-ti parerea!

QWB Pervers Direct Combinație Gratuit 12"~22"Profesionist Raport Brazilian Păr Virgin Natura Culoare de Par Uman Extinderea

Scrie-ti parerea!

Produse similare