Bandană Jumătate Masca De Fata Ciclism Eșarfă Gât Bandane De Schi, Sport, Drumeții, Ciclism Eșarfe Respirabil Pot Fi Plasate Masca Pad

Nou

11.80lei

Caietul de sarcini: Poliester Microfibra & a Proteja De Soare, Praf, Vant Nisip: de Înaltă calitate, moale si confortabil acoperi, NU ieftin material atât de ușor să pastila sau rupe; Ea este SUBȚIRE și UȘOR, respirabil, fără a simți sufocat; este umiditate wicking și iute uscat tesatura care te ține la rece.

Usoare si Respirabil: umiditate wicking tesatura de transferuri de căldură și umiditate departe de corp și în afara lui fără sudură bandană, pastrarea tine rece.Rapid uscat tesatura tehnologie permite bandană uscat în câteva minute, în loc de ore.Purtați-l ca un chip de acoperire pentru a proteja fata ta de la obtinerea ars de soare!

Design Multi-Funcțional: pot modalități să-l poarte - cravată, bentita, bratara, capac, par-band, balaclava acopere fata, fata eșarfă, fără sudură de acoperire, caciula, batic, gura de acoperire etc.

MULTI-EȘARFĂ articole pentru acoperirea capului: de Funcționare, vanatoare, pescuit, drumeții, motociclete, ciclism, schi, snowboard și snowmobil echitatie, munte, ciclism; Perfect pentru motociclisti, drumeții, sporturi în aer liber, petrecere, festival etc.

Masca Pad Caracteristici:

Primul strat de spunbond poate filtra microni-nivelul de praf

Cel de-al doilea strat de filtre industriale poluante, gaze de eșapament, fumul de mâna a doua și alergeni polen

Cel de-al treilea strat de carbon activ filtre de pânză microni-nivelul de praf

Cel de-al patrulea strat de filtrare mai mici de materiale.

Cel de-al cincilea strat de spunbond filtre de diverse substanțe nocive

Pachetul Inclus: 10 comprimate

Notă:

1. Elementul de filtrare nu pot fi curățate și ar trebui să fie înlocuit la fiecare 1-2 zile.

2. Când filmul sau lipicios depozite apar, înlocuiți filtrul.Caracteristici:

Etichete: masca pentru gat, masca eșarfă, gât mai cald, fata eșarfe eșarfă, abaya eșarfă, sciatic, sport pătrat eșarfă, batic, baticuri, depozit, depozit marea britanie.

Numărul De Model S14610210
Material Acril
Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid
Stil Active

Scrie-ti parerea!

Bandană Jumătate Masca De Fata Ciclism Eșarfă Gât Bandane De Schi, Sport, Drumeții, Ciclism Eșarfe Respirabil Pot Fi Plasate Masca Pad

Scrie-ti parerea!

Produse similare