Vmonv Creative Design Ergonomic Birou Atașabil Masa De Calculator Braț Suport Mouse Pad-Uri Braț Încheietura Mâinii Se Bazează Mână De Umăr Proteja Pad

Nou

42.40lei

Creative Design Ergonomic Birou Atașabil Masa De Calculator Braț Suport Mouse Pad-Uri Braț Încheietura Mâinii Se Bazează Mână De Umăr Proteja Pad Caracteristici:

Material: mai mare g plastic ABS

Pad dimensiuni: 29 x 12 cm; 11.42" x 4.72"

Se atașează cu ușurință de la un calculator de birou până la 4.8 cm (1.9") grosime

Greutatea antebrațului este distribuită pe o suprafață mare.Acest lucru reduce localizate presiune pe încheietura mâinii și elimină constant presiune pe mușchii în gât, brațe și umeri, care atât de multe utilizatorii de computere experiență.

În spatele simplității sale, pad ascunde câteva trucuri utile.Acesta poate fi reglat în poziția dorită și în timp ce antebrațul este plasat pe partea de sus a pad-ul se blochează în loc.

Acesta vă permite pentru stabilitate atunci când se utilizează un mouse.Atunci când nu este utilizat, acesta poate fi transformat complet lateral care să permită un acces ușor la scaun.O caracteristică interesantă a pad este că pad poate fi ușor ridicat și complet eliminate.

Pad-ul este cel mai accesibil cotiera.E un mare plus pentru tastatura folosi la fel de bine.Două unități pot fi instalate (unul pe fiecare parte a tastaturii) pentru a oferi suport complet pentru antebrațe.

Cotiera este extrem de portabil și instalează simplu și rapid.Acesta poate fi demontat în câteva secunde și pot fi transportate cu ușurință într-o servietă sau o geantă de laptop.Pad-ul a fost testat extensiv pentru putere și suntem încrezători că în condiții normale de utilizare, nu se va sparge sau rupe.

Etichete: birou de parte de masă, mat mouse-ul, joc mouse-pad, mouse pad, brațul de sprijin de birou, ergonomic birou, anime mousepad încheietura mâinii, brațul suport mouse pad, brațul birou, brațul restul.

Dimensiune 290*130mm
Articol tableta mouse pad
Caracteristică Proteja Încheietura mâinii
Produse De Stare Stoc
Stil creative pad
Pachet No
Numărul De Model mouse pad
Nume De Brand Vmonv
Material Puternic Plastic ABS

Scrie-ti parerea!

Vmonv Creative Design Ergonomic Birou Atașabil Masa De Calculator Braț Suport Mouse Pad-Uri Braț Încheietura Mâinii Se Bazează Mână De Umăr Proteja Pad

Scrie-ti parerea!

Produse similare