1,5 m Gonflabile de Crăciun Moș Crăciun, Om de Zăpadă Păpuși de turtă dulce Pentru Interior, în aer Liber, Curte, Grădină cu Gazon, cu Decor de Crăciun Păpușă Gonflabilă

Nou

92.27lei

1,5 m Gonflabile de Crăciun Moș Crăciun, Om de Zăpadă Păpuși de turtă dulce Pentru Interior, în aer Liber, Curte, Grădină cu Gazon, cu Decor de Crăciun Păpușă Gonflabilă

Puncte:

1、serigrafie modelul adoptă de înaltă calitate ecologic de cerneală și a trecut Europene ROHS certificare de testare.

2、iluminare Internă Cu înaltă luminozitate LED-uri, tensiunea este de 12v tensiune în condiții de siguranță.

3、Ventilator este fabricat de înaltă rezistență plastic ABS, de mare viteză, cu zgomot redus, ventilator, transformator.Transformator adoptă integrat procesul de scufundare, care poate fi folosit cu plug-in, convenabil și rapid.

4、Fix de inserție.Făcute de înaltă rezistență plastic ABS, utilizate pentru ocazii speciale, vânt cordon.De mare rezistență din nailon cordon de produse de fixare.

5、Produs material: poliester de inalta calitate pânză.

Caracteristici:

1. Ecran de imprimare modelul adoptă de înaltă calitate ecologic de cerneală și a trecut Europene ROHS certificare de testare.

2. Iluminare internă Cu înaltă luminozitate LED-uri, tensiunea este de 12v tensiune în condiții de siguranță.

3. Ventilator de mare putere plastic ABS, de mare viteză, cu zgomot redus, ventilator, transformator.Transformator adoptă integrat procesul de scufundare, care poate fi folosit cu plug-in, convenabil și rapid.

4. Fix de inserție.Făcute de înaltă rezistență plastic ABS, utilizate pentru ocazii speciale, vânt cordon.De mare rezistență din nailon cordon de produse de fixare.

5. Produs material: poliester de inalta calitate pânză.

Lista:

1 papusa Gonflabila

1 transformator

1 suflantă

1 LED

2 fixe la sol insertii

2 șnururi fix

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin Detailingexpert.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Detailingexpert.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: adult bouncer, cutter cookie turtă dulce om, aer castel, cade, de crăciun turtă dulce, decor baie, adult casa saritura, omul de turtă dulce mucegai, omul de turtă dulce jucărie, turtă dulce.

Nume De Brand TOPATY
Ocazie de anul nou
Numărul De Model Moș Crăciun gonflabil papusa
Suport Picătură de transport maritim
model Animale
Material Alte

Scrie-ti parerea!

1,5 m Gonflabile de Crăciun Moș Crăciun, Om de Zăpadă Păpuși de turtă dulce Pentru Interior, în aer Liber, Curte, Grădină cu Gazon, cu Decor de Crăciun Păpușă Gonflabilă

Scrie-ti parerea!

Produse similare