Yoni Ouă Set 3 Buc Neinstruit Naturale de Jad Ouă pentru Kegel Exercitii Vaginale de Strângere de Igienă Feminină Piatră de Vindecare en-Gros

Nou

42.57lei

Yoni Ouă Set-3 Buc Neinstruit Naturale de Jad Ouă pentru Exercițiul Kegel-Vaginale de Strângere de Igienă Feminină Piatră de Vindecare en-Gros

Dimensiuni:

Dimensiune mare:aprox.45 x 30 mm/1.8" x 1.2" Medium dimensiune:aprox. 40 x 25mm /1.6" x 1" de dimensiuni Mici: aprox.30 x 20mm/1.2" x 0.8"

Pachetul Include:

3 Buc Neinstruit Ouă (Mare/Mediu/Mic Ou)

Sfaturi Speciale:

Fiecare nu este aceeași în culoare, jad model, grosime, este normal.Ca acest articol sunt sculptate prelucrate de piatra naturala.Datorită diferență de culoare între diferite calculatoare, vă rugăm să consultați pachetul primit.

Despre Yoni Ouă:

>>Ce este material-Yoni ouă realizate din ingrediente Naturale de Jad.Netedă și Neinstruit.Ouă perfecte pentru Exercițiul Kegel.

>>Ce este Yoni-ul-- Yoni este numele Sanscrit însemnând 'Loc Sacru'.În culturile orientale.Acesta este sediul puterii generative și considerat ca Sursă a Tuturor.

>>Atunci când este momentul potrivit ... Yoni ouă poate fi folosit în timpul meditației, în timp ce așezat uitam la televizor sau de a face locul de muncă, sau în timp ce mersul pe jos și de a face în fiecare zi activități.

>>Cum să se bucure de Yoni ouă ... se Stabilească confortabil, deschide picioarele și se introduce oul cu cea mai mare parte primul.Utilizați numai vârful degetului pentru a ușura în.După ce a trecut de deschidere a vaginului, vulvei pereți va trage ou.Yoni ouă poate fi folosit în timpul meditației, în timp ce așezat uitam la televizor sau de a face locul de muncă, sau în timp ce mersul pe jos în jurul valorii de a face în fiecare zi activități.

>>Ce este cel mai pasă ... te Rog, nu se spala cu apa fierbinte.E mai bine curățați Ouăle cu apă caldă și săpun pentru sterilizare aprofundată înainte de prima utilizare,apoi, după fiecare folosind spălați-le cu apă și săpun,și le înveliți într-o cârpă moale.

Etichete: eco, fluffi noroi, specul anal, săpun de mâini, mare vagin, abdl scutec, gatiti ou, 108 mala, trendy filtru de ceai, sare de baie.

Pachet 3 Yoni Ouă/Set
Function2 Muschi Pelvieni Exercițiu
Origine NC(de Origine)
En-gros Da
Numărul De Model Neinstruit Yoni Ouă Set
Tip De Element Jade Yoni Ouă
Cantitatea 3Pcs/set
Picătură de transport maritim Da
Funcția4 Igienă Feminină De Îngrijire
Function1 exercitii kegel
pentru oameni Femei;Feminin
Function3 Vaginale de strângere
Material Naturale De Jad

Scrie-ti parerea!

Yoni Ouă Set 3 Buc Neinstruit Naturale de Jad Ouă pentru Kegel Exercitii Vaginale de Strângere de Igienă Feminină Piatră de Vindecare en-Gros

Scrie-ti parerea!

Produse similare