Femei Plus Dimensiune Plonja Tăiat O Bucată de costume de Baie XXL Monokini Bandaj Elastic Body, Costume de baie Femei Costum de Baie Alb Negru

Nou

49.91lei

Oferim discount plus Gratuit de Transport maritim Expres Prin FEDEX PRIORITAR ÎN cele mai multe țări pe comanda peste 10buc.Cantitate mai mare, discount mai Mare!Toate fotografiile de pe produsul nostru de listare sunt gratuite pentru a fi folosite de Distribuitori si Angrosisti.

Dimensiunea Diagramă

1 - vă Rugăm să alegeți în funcție de dimensiunea bustului, taliei si circumferinta de sold, pentru a primi o mărime sus dacă ai între dimensiuni. 2 - Daca nu sunteti siguri ce dimensiune sa aleg, consultați-vă cu noi sau de a părăsi dimensiunea corpului de măsurare, atunci când plasarea comenzii, va vom ajuta să alegeți mărimea potrivită. 3 - Acest dimensiunea diagramă este în mod special pentru acest produs, vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă pentru fiecare element pe care le cumpărați din magazinul nostru.

Marimea XXL: bust 101-105 cm, talie:81-86 cm, solduri: 106-111cm

Modelul Arată

Etichete: micro monokini sexy, body taie, 3 piece set de bikini cu acoperi, burta de costume de baie, costum de baie negru, costume de baie negru, o singură bucată costume de baie, body sexy xxl, 2020 costume de baie, monokini alb.

bikini tanga Bikini, Monokini
personalizat costume de baie Designer de costume de baie
Material Spandex
Tip Sport Înot
print bikini Vară stil inspried epocă Bikini
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Origine NC(de Origine)
costum de baie pentru femei Mujer biquini
Tip De Element Unul Bucăți
Plus dimensiune XL XXL costum de baie VIP COSTUME DE BAIE
Gen FEMEI
Tropical Costume De Baie Plonja taie bandaj bikini
Nume De Brand Melphieer
Model Tip Solid
Numărul De Model BO 1013

Scrie-ti parerea!

Femei Plus Dimensiune Plonja Tăiat O Bucată de costume de Baie XXL Monokini Bandaj Elastic Body, Costume de baie Femei Costum de Baie Alb Negru

Scrie-ti parerea!

Produse similare