În aer liber Set Copii Binoclu, Lanternă, Busolă Lupa de Jucarie Set Este Potrivit pentru Camping Bird Watching

Nou

65.11lei

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Nimic nu bate joc afară!Cu acest set, veți obține 4 cele mai populare jucării în aer liber într-o cutie de cadou, ceea ce o face un cadou minunat pentru copii care iubesc pentru a explora și să se joace afară.Acest lucru de înaltă calitate seta, de asemenea, vine cu o Geanta de transport pentru a le ajuta să păstreze toate noile instrumente într-un singur loc.

BINOCLU PENTRU COPII - de Înaltă calitate binoclu realizate cu cauciuc-înconjurat oculare pentru a proteja copiii.Ușor Să Se Concentreze Și Șoc Dovada.Vine cu un Caz de transport și Curea de Gât.AUTO ENERGIZANT LANTERNA - Această dimensiune de buzunar lanterna este mână cotite.Nu baterii necesare.

Invata-ti copilul bază de direcție și cum să citească hărți.Mai repede precizie cu lichid-umplut de design.Dimensiune de buzunar.Include un capac de protecție, și închide tab-ul să-l păstrați pe o buclă pentru curea, rucsac sau breloc.LUPĂ - Ușor de a deține mâner.Mare pentru studierea insecte, roci, plante, flori, insecte, frunze și atât de mult mai mult!

Un Jackpot Cadou Pentru Băieți și Fete-au copiii place să se joace afară, în timp ce de învățare mai multe competențe noi, departe de mulți-la-alege-de la ecrane.Recomandat pentru copii cu vârsta de 3 ani și mai în vârstă.

Binoclu-puterea de mărire și o 30mm diametru obiectiv.Ocular din cauciuc pentru o mai bună protecție.Vine cu un șir gât și o geantă de transport.Ușor să se concentreze.Suplimentar durabil.

Lanterna LED-uri - Verifica acest lucru - atunci Când a construit în bateria se termină, pur și simplu apăsați mânerul pentru a reîncărca! *** NU ESTE NEVOIE DE BATERII ***

Mini Lupă Compass - Învățați-vă copiii conceptul de direcție.Mare pentru excursii de familie la natura.

Lupa - Mare pentru studierea insecte, flori, frunze, sau orice alte obiecte mici, cum ar fi urme.pentru aventură în aer liber!.

Copii place!Distractiv de învățământ proiectul pentru întreaga familie.

culoare:Galben + negru

Material:PMMA+ABS

Conținutul Pachetului:

1* binoclu

1* lanterna

1* compass

1* lupă de sticlă

1* curea sac

1* cutie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: lazar rază lungă, ochi pachet, led-uri lupa, zoomshot pro monoculare, monoscope diy, pvs 7, telescop monocular, copilul binoclu, zoom monocular compact, binoclu termal.

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Binoclu
Tip Monocular

Scrie-ti parerea!

În aer liber Set Copii Binoclu, Lanternă, Busolă Lupa de Jucarie Set Este Potrivit pentru Camping Bird Watching

Scrie-ti parerea!

Produse similare