SEXYE Păpuși pentru Sex Real Silicon Robot Japonez Anime Papusa Jucării Realiste de Viață pentru Bărbați plini Mare de Sân Sexy Vagin Adult Papusa

Nou

638.78lei

Descrierea produsului

1. Papusa este confectionata din 100% medicale solide TPE material (non-toxic si inodor, sigur și securizat material),ceea ce face acțiunea mai durabile, iar elasticitatea este mai proeminent.Aceasta este o înaltă calitate umană-ca material de piele, cu o suprafață netedă și netede la atingere.Cinci metode de divertisment sunt acceptate: anal, vaginal, san, cur si gura, imitând dimensiuni de o femeie adevărată. 2. Papusa scheletul este fabricat din oțel inoxidabil, articulațiile sunt susținute de metal mingea articulațiilor, permițându-papusi pentru a reprezenta ca om.Buna schelet reduce presiunea si frecarea împotriva papusa pielea, proteja papusa la cel mai înalt nivel. 3. Sex doll nu au nici ulei ,nici un miros neplacut , usor de intretinut. 4. Ochi de papusa poate fi ajustată după cum este necesar, dar să acorde o atenție nu deteriora genele perioada de ajustare.SEXYE Păpuși 145cm papusa de sex 158cm papusa de sex 168 cm papusa de sex 170 cm papusa de sex caietul de sarcini TPE + SCHELET TPE + SCHELET TPE + SCHELET TPE + SCHELET Vagin Adancime 18cm 18cm 18cm 18cm Anuls Adâncime 16cm 16cm 16cm 16cm Orală Adancime 18cm 18cm 18cm 18cm Bust 74 cm 80cm 87cm 89cm Wasit 50cm 55cm 60cm 64cm Hip 72cm 83cm 89cm 92cm dimensiunea Pachetului 141x42x31cm 147x40x32cm 160x45x32cm 160x45x32cm Greutate Pachet 30kgs 35kgs 43kgs 45kgs

Dimensiunea de măsurare manual, pot exista mai multe centimetri de eroare, aparține fenomen normal.

Customzied alegerea Optionsl:

Notă: vă Rugăm să faceți o notă de pe ordinea de care papusa de culoare care aveți nevoie, otherwhile vom trimite ca maro sau negru ca imaginile;

Cadou pentru tine:

În plus față de păpuși și peruci și manual de utilizare , acolo sunt următoarele cadouri in pachetul:Place pătură, lenjerie de corp, mănuși, pieptene și așa mai departe ( hainele se includ ca imagine arată în pagina)

Ambalare:

spumă pad + puternic cutie de carton (Privat ambalaj) Despre Logitics: Coreea : am avut depozit în Coreea, nici un impozit, taxă, 5-8 zile lucrătoare poate fi sosit Țară a Uniunii Europene(Germania, Franța, Regatul Unit, Belgia, Luxemburg, Olanda, cehia, Polonia, Croația, Slovacia, Slovenia, Danemarca, Finlanda, Monaco, Austria, Suedia, Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, România, Ungaria, Spania, Grecia, Irlanda, Italia, Portugalia) : nici un impozit, taxa, 10-15 zile lucrătoare pentru a ajunge Statele Unite ale americii : nici un impozit, 6-9 zile lucrătoare pentru a ajunge rusă :nici un impozit,13-22 zile lucrătoare pentru a ajunge Thailanda, Singapore, Filipine, Indonezia, Cambodgia, Vietnam și alte țări Asiatice : nici un impozit, de la 5 la 8 zile lucrătoare pentru a ajunge Altor Euro și America țară : transport gratuit, 5-15 zile lucrătoare pentru a ajunge

Instrucțiuni De Utilizare În comun adoptă speciale artificiale compozite metal, care se poate misca liber în diferite poziții.Dacă vrei ca păpușa să stea, vă rugăm să suport din partea.Dacă reglați-l bine, poți sta în picioare fără sprijin.

Papusa De Îngrijire:

FAQ:

Q1: Ești fabrica, sau de societăți comerciale?

Suntem fabrica, este marca de top în China, local în Dongguan, Guangdong, China.

Q2: Cum poți garanta calitatea producției?

Calitatea este esențială pentru SEXYE sex păpuși și numai noi oferim de înaltă calitate păpuși cu un control de calitate 100% înainte de livrare.

Ceea ce vezi pe site-ul nostru este exact ceea ce veți obține.Dacă primiți elementul greșit, sau elementul este defect, atunci când sosește vă rugăm să ne contactați imediat pentru rezolvarea problemei.

Q3:Ce metode de plată poate fi acceptabil pentru tine?

Noi, de obicei, accepta plata în Detailingexpert.ro direct, Western Union, PayPal și TT (30% în avans și 70% înainte de expediere)

T4: Poate ai companiei de sprijin se întoarce fără motiv?

o:papusa Ta este produs în conformitate cu scopul și personalizat doar pentru tine, odată ce producția de papusa ta a început comanda nu poate fi anulata pentru orice motiv.

Un Înlocuitor va fi acordat numai dacă ați primit un element incorect din cauza la fabrica noastră de eroare.În cazul în care papusa este deteriorate prin utilizarea necorespunzătoare nu sunt eligibile pentru reparații sau schimb, indiferent de durata de timp în care produsul a fost folosit pentru.

b: Ne va trimite poze cu papusa înainte de expediere pentru a lasa clientul confirma, și noi, de asemenea, a verifica calitatea de ambalare înainte de expediere.Dacă primiți papusa cu ambalaj deteriorat, vă rugăm să contactați local compania Expres pentru a confirma responsabilitatea de ACUM, ne va ajuta să obțineți compensat de la ei.

Q5: Pot obține un preț mai mic, dacă nu pentru cantități mari?

Da, bun venit pentru a deveni agentul nostru, veți obține prețul cel mai favorabil .

Etichete: al meu jucării sexuale, robot de jucărie, realiste de sex masculin vagin, jucărie sexuală, ons adult, silicon păpuși pentru sex limba, sexy cap de papusa, fr papusa, de sex masculin masturb, dl păpuși.

Nume De Brand SEXYE
Origine NC(de Origine)
Avantaj sigur, moale, neted, simt real, nici un miros ciudat
Pachet Firma de carton cu polistiren
Funcții Pentru oral dragoste, piept de sex, vagin ,anus sex
Potrivit Manechine, Masturbari, Cosplay, Să Însoțească
Promit 100% aceeași ca imagine de papusa produs
Tip De Element Păpuși Pentru Sex
Material 100% TPE Cu Schelet de Metal
Numărul De Model Roșu Y Papusa De Sex

Scrie-ti parerea!

SEXYE Păpuși pentru Sex Real Silicon Robot Japonez Anime Papusa Jucării Realiste de Viață pentru Bărbați plini Mare de Sân Sexy Vagin Adult Papusa

Scrie-ti parerea!

Produse similare