2 BUC Auto Universal Fibra de Carbon Autocolant Pentru Blocare Capota Racing Capota Decorative de Blocare Autocolante Pentru BMW, Toyota, Audi, Opel, Auto Decal

Nou

16.55lei

Descriere:

Categorie produs:Autocolant Auto pentru Capota de Blocare

Material: Plastic ABS

Culoare Principală: Fibra De Carbon/Negru

Greutate: 50g

Caracteristici:

Universal se Potrivesc pentru cele Mai multe Masini.

Calitate excelentă și design atractiv.

Făcut pentru masina universal.Instala cu ușurință și economic

Funcția principală: Robust și stabil, se poate preveni eficient de uzura, zgârieturi, coliziuni și alte distructive, urme, și să ofere o experiență vizuală diferită.

Materiale de inalta calitate: Realizate din materiale de înaltă calitate, mai rezistente la uzura, coroziune-rezistent, stabil și de durată lungă de viață.Producție profesionale, de înaltă performanță.A face vehiculul dumneavoastră să funcționeze mai eficient.

Design profesional: produsul adoptă design profesional de tehnologie, cu participarea profesională în producție, care este mult mai convenabil de a folosi.Pentru a preveni zgârieturi și praf de pe consola centrală panoul de suprafață, și întotdeauna păstrați-l curat și nou.

Ușor de instalat: design user-friendly nu are nevoie de ajustări suplimentare.Poate înlocui direct echipamente vechi, ușor de utilizat și de încredere, ușor pentru a asambla și dezasambla.Instalare profesională este foarte recomandat pentru a evita probleme sau daune.

Notă:

1. Această blocare este pentru scopuri decorative și nu poate fi folosit ca un adevărat sistem de blocare.

2. Datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente, poate exista o ușoară abatere dimensională.

3. Din cauza de iluminare diferite, unghiuri și monitorizează, imaginile luate nu poate reflecta culoarea reală a proiectului.

Lista de ambalare:

2 BUC * capota Blocare autocolant

Notă:Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: hoodi, corolla, capotei, fibra de carbon autocolant, bmw e36 capota, hota de aerisire, bmw fibra de carbon, tabloul de bord autocolant, masina de cuplare, f30 capota.

Înălțime Element 130mm
Element De Lungime 70mm
Plasarea pe Vehicul Caroserie
Articol Greutate 50 apporx
Altă Parte Numărul autocolant auto
Schimb Numărul Parte autocolant auto
Țara/Regiunea de Fabricație autocolant auto
Nume De Brand LumiParty
Tip De Material ABS
Numarul Parte autocolant auto
Origine NC(de Origine)
Caracteristici Speciale autocolant auto

Scrie-ti parerea!

2 BUC Auto Universal Fibra de Carbon Autocolant Pentru Blocare Capota Racing Capota Decorative de Blocare Autocolante Pentru BMW, Toyota, Audi, Opel, Auto Decal

Scrie-ti parerea!

Produse similare